Άλλος...άνθρωπος η Ζήνα Κουτσελίνη - Η αλλαγή στην εμφάνισή της

Το καλοκαίρι της ταιριάζει

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Άλλος...άνθρωπος η Ζήνα Κουτσελίνη - Η αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι μία από τις πιο δραστήριες γυναίκες στην ελληνική τηλεόραση και δημοσιογραφία, καθώς η εκπομπή της θίγει πολύ σοβαρά θέματα και τις περισσότερες φορές δεν θα τα χαρακτηρίζαμε και πολύ ήπια. Η Ζήνα λοιπόν άξιζε ένα διάλειμμα και απ' ο,τι φαίνεται το καλοκαίρι της ταιριάζει πολύ καθώς μετά την αλλαγή στην εμφάνισή της μοιάζει σαν άλλος...άνθρωπος.

Η παρουσιάστρια που όλοι απολαμβάνουμε στο τηλεοπτικό κανάλι του Star και την εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», βρίσκεται σε διακοπές και δεν ξεχνά να ενημερώνει με δροσερές φωτογραφίες τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την αλλαγή στην εμφάνισή της Ζήνας Κουτσελίνη - Είναι Άλλος... άνθρωπος

Ζήνα Κουτσελίνη Αλλαγή Εμφάνιση

Η Ζήνα φαίνεται να έχει μαυρίσει έντονα και το σίγουρο είναι πως είναι πανέμορφη και χωρίς μακιγιάζ!

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα: "Σκέφτομαι πόσα θα μπορούσα να έχω αποφύγει αλλά πάλι τον ίδιο δρόμο θα διάλεγα! Με τις ίδιες επιλογές γιατί αυτές είναι που με δυνάμωσαν... #summermoods #feelings #summer2020 #instagood #instaphoto"

"Δεν μίλησα απλά για ένα διπρόσωπο συνεργάτη της Ελένης αλλά για μια γυναίκα που..." Τι δήλωσε η Ζήνα; Διαβάστε εδώ.

Βαριά "καμπάνα" για STAR και ΣΚΑΪ - Στο στόχαστρο του ΕΣΡ Τατιάνα Στεφανίδου - Ζήνα Κουτσελίνη

Μία αρκετά βαριά "καμπάνα" θα χρειαστεί να πληρώσει τόσο το STAR όσο και ο ΣΚΑΪ, μιας και αυτή τη φορά, στο στόχαστρο του ΕΣΡ μπήκαν οι εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου και της Ζήνας Κουτσελίνη, για ένα περιστατικό που συνέβη τον Νοέμβριο του 2018.

Πρόστιμα ύψους 50.000 ευρώ επέβαλλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης σε Σκάϊ και Star για τις εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου και της Ζήνας Κουτσελίνη αντίστοιχα.

Οι ποινές του ΕΣΡ έχουν να κάνουν με τη δημοσιοποίηση εγγράφων της ποινικής διαδικασίας που σχετίζονται με το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου στις εκπομπές «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου και «Αλήθειες με τη Ζήνα» της Ζήνας Κουτσελίνη, τον Νοέμβριο του 2018.

Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ για το τηλεοπτικό μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σκάϊ είχε παραπεμφθεί για διατάξεις που αφορούν την «υποχρέωση ακριβούς παρουσίασης γεγονότων», την «υποχρέωση μη υποκατάστασης αστυνομικών και ανακριτικών αρχών» και την «υποχρέωση μη δημοσιοποίησης εγγράφων ποινικής προδικασίας» μετά από καταγγελίες εννέα πολιτών. Το κανάλι του Φαλήρου τιμωρήθηκε με πρόστιμο 20.000 ευρώ μόνο για την τελευταία παράβαση.

Τατιάνα Στεφανίδου ΕΣΡ

Σε ότι αφορά το Star κλήθηκε σε απολογία για παραβίαση των ίδιων διατάξεων μετά από τριαντατέσσερις καταγγελίες πολιτών.Το Star τιμωρήθηκε από το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο με πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ μόνο για την «υποχρέωση μη δημοσιοποίησης εγγράφων ποινικής προδικασίας».

Πηγή: ethnos.gr