Ιωάννα Τούνη - Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το βίντεο από την παραλία που θα σας... πάρει το μυαλό

"Κόβουν" την ανάσα

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη - Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το βίντεο από την παραλία που θα σας... πάρει το μυαλό

Τα δύο αυτά πανέμορφα και "καυτά" κορίτσια, η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη, βρίσκονται στη Μύκονο και ξετρελαίνουν τουρίστες και ντόπιους με τις αιθέριες εμφανίσεις τους. Μία από αυτές είναι και η εν λόγω περίπτωση, όπου οι δύο καλλονές βρέθηκαν στην παραλία να παίζουν με τα κύματα. Δείτε παρακάτω το βίντεο από την παραλία που θα σας... πάρει το μυαλό.

Τα όμορφα μοντέλα και αγαπημένες φίλες έχουν απασχολήσει η καθεμία για διαφορετικό λόγο τη showbiz, τώρα όμως βρίσκονται διακοπές και απολαμβάνουν κάθε λεπτό που διαθέτουν δίπλα στη θάλασσα, στα μπαράκια του νησιού και πίνοντας κοκτέιλ. Βρίσκονται στο καταγάλανο νησί της Μυκόνου οι δυο τους και περνάνε φανταστικά.

Αυτό είναι το "εκρηκτικό" βίντεο από την παραλία που θα σας... πάρει το μυαλό

Δείτε άλλη μία πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση στην παραλία. Με μαγιό που κόβει την ανάσα στη Μύκονο η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ιωάννα Τούνη: Επέστρεψε στη Μύκονο και έκανε χαμό μαζί με την Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Η πανέμορφη Ιωάννα Τούνη που "ρίχνει" το Instagram με κάθε καθηλωτική της ανάρτηση, άφησε πίσω τη συμπρωτεύουσα και γύρισε στο καταγάλανο νησί των ανέμων, τη Μύκονο. Δεν ήταν όμως μόνη της. Στο πλάι της είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με την οποία ακόμη δεν έφτασαν και έκαναν ήδη τρελό χαμό!

Οι δυο πανέμορφες και καλλίγραμμες καλλονές, περπάτησαν στα σοκάκια της Μυκόνου και έκαναν θραύση με τα φανταστικά τους συνολάκια και τα καλλίγραμμα σώματά τους.

Η εντυπωσιακή Ιωάννα Τούνη εθεάθη να φοράει ένα "καυτό" κόκκινο φόρεμα και η ίδια ήταν μια γυναικάρα στα κόκκινα. Η επίσης εντυπωσιακή Δήμητρα μας άφησε άναυδους με το νέο της λουκ, τα μπλε ράστα! Αυτά τα κορίτσια είναι "εκρηκτικά" αισθησιακά και "σκοτώνουν" με το στιλ τους.

Τι βίντεο από την εμφάνιση της Τούνη και της Αλεξανδράκης στη Μύκονο

Με αυτή τη φωτογραφία «έριξε» το Instagram η Τούνη. Μάζεψε 125.000 likes!