Το αιχμηρό σχόλιο για τον Γιώργο Λιάγκα και το τέλος της εκπομπής του - «Το κάρμα είναι άτιμο και...»

Η δήλωση του θα συζητηθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το αιχμηρό σχόλιο για τον Γιώργο Λιάγκα και το τέλος της εκπομπής του - «Το κάρμα είναι άτιμο και...»

Μια αναφορά στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή του έγινε στο «Καλοκαίρι NOT». Πρόσωπο που είχε βρεθεί καλεσμένος του, πέρασε ένα πολύ αιχμηρό σχόλιο με αφορμή το τέλος του από τον αέρα του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα,ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδη και οι δηλώσεις που έκανε θα συζητηθούν σίγουρα.

Αυτό είναι το αιχμηρό σχόλιο για τον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή του

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν πας κάπου για συνέντευξη, θεωρείς ότι θα σε σεβαστούν. Μια φορά, όμως, από την παρέα της εκπομπής όπου έδωσα συνέντευξη άκουσα τα χειρότερα σχόλια». Συμπληρώνοντας όμως, έπειτα και από εκτίμηση της δημοσιογράφου για τον Γιώργο Λιάγκο την οποία αποδέχθηκε με χαμόγελο, τόνισε πως «το κάρμα είναι άτιμο πράγμα και η εκπομπή και ο παρουσιαστής σταμάτησαν»

Μπορεί η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα να σταμάτησε, έχουμε ωστόσο όλες τις εξελίξεις με την πορεία του στον ΣΚΑΙ. Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Πριν το αιχμηρό σχόλιο στην εκπομπή Καλοκαίρι NOT είχε γίνει και μια ανακοίνωση για τον Γιώργο Λιάγκα

Της αποκαλύψεως το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Καλοκαίρι #NOT! Μαρτύρησαν το νέο επαγγελματικό βήμα του Γιώργου Λιάγκα μετά το τέλος του Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα!

Όπως ανέφεραν το πρωί της Δευτέρας στο πλατό του Opentv, ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί αυτή την περίοδο να παραθερίζει σε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο - δείτε εδώ πόσο κοστίζει το βράδυ - αλλά ταυτόχρονα ψάχνετε για το επαγγελματικό του μέλλον!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Καλοκαίρι #NOT, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας συζητά με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ για να πάρει μια θέση στο Big Brother που αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στον σταθμό στις 30 Αυγούστου! Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ ο παρουσιαστής θα είναι στην κριτική επιτροπή, η οποία θα απαρτίζεται από τον Ανδρέα Μικρούτσικο κι ένα ακόμη άτομο μαζί με τον Λιάγκα και θα σχολιάζει με καυστικό τρόπο τις δοκιμασίες από τις οποίες θα περνάνε οι παίκτες.

Τίποτα, βέβαια, δεν έχει κλείσει οριστικά αλλά... οι υπογραφές είναι πολύ κοντά!