Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το βίντεο που ανέβασε μια βδομάδα μετά τον θάνατο της μητέρας της

Τα γλυκά της λόγια

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το βίντεο που ανέβασε μια βδομάδα μετά τον θάνατο της μητέρας της

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος και όλοι την αγάπησαν παρακολουθώντας την στα τηλεοπτικά πλατό και στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκης. Δυστυχώς, η όμορφη δημοσιογράφος έχασε τη μητέρα της πριν λίγες ημέρες και το πένθος της, όπως είναι λογικό είναι μεγάλο. Η ίδια ανέβασε βίντεο μια βδομάδα μετά τον θάνατο της μητέρας της και έστειλε ένα μήνυμα στους ακολούθους της στο Instagram.

Η Ελιάνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στόρυς στα οποία ευχαριστεί τους ακολούθους της για τη συμπαράσταση την οποία της παρέχουν με τα μηνύματά τους. Παράλληλα, τους ενημερώνει πως αυτήν τη στιγμή δεν είναι έτοιμη να σχολιάσει τίποτα αναφορικά με το χαμό της μητέρας της, κάτι που είναι εντελώς κατανοητό. Δείτε παρακάτω το βίντεο.

Αυτό είναι το βίντεο που ανέβασε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μια βδομάδα μετά τον θάνατο της μητέρας της

Μεταξύ άλλων, η Ελιάνα αναφέρθηκε στα παιδάκια της και στα βιβλία που τους διαβάζει ώστε να τα βοηθήσουν να κατανοήσουν τον θάνατο.

Πρόσφατα η Ελιάνα είχε δηλώσει την αποχώρησή της από τον alpha

Θρήνος! Πέθανε η μητέρα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Μεγάλος είναι ο θρήνος για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου εδώ και τρεις ημέρες, καθώς η μητέρα της έφυγε δυστυχώς από τη ζωή. Η όμορφη δημοσιογράφος βρίσκεται βυθισμένη στην θλίψη για τον άδικο αυτό χαμό, παρηγοριά όμως βρίσκει στο πλάι των αγαπημένων της ανθρώπων.

Χαρακτηριστικά, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα Social Media μία οικογενειακή φωτογραφία που απεικονίζει την ίδια, την αδερφή της και τη μητέρα της νοσταλγώντας τις ευτυχισμένες τους στιγμές...

Η φωτογραφία που ανέβασε η αδερφή της Ελιάνας Χρυσικοπούλου με αφορμή τον χαμό της μητέρας της.

ελιανα πεθανε μητερα

«Πλατύ ποτάμι η αγάπη και βαθύ
Κουράστηκε και πάει να κοιμηθεί
Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας;
Να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς.
Σου κλέβει η ανατολή μικρό φιλί» έγραψε η Χαρά Χρυσικοπούλου-Καίσαρη,

Ελένη: Χρυσικοπούλου - Αλεξάνδρου - Γελαλή - Γαστεράτου την αποχαιρετούν με τα πιο όμορφα λόγια