Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός - Της πέφτουν τα μαλλιά από τον κορωνοϊό

Τα συμπτώματα την έχουν καταβάλει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός - Της πέφτουν τα μαλλιά από τον κορωνοϊό

Μία πασίγνωστη ηθοποιός, έπεσε θύμα του κορωνοϊού και όπως όλα δείχνουν, τα συμπτώματα του επικίνδυνου ιού συνεχίζουν να τη "στοιχειώνουν". Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η ίδια, έχει καταλάβει πως σιγά σιγά της πέφτουν τα μαλλιά μετά τη μάχη που έδωσε.

Με ένα βίντεο που μοιράστηκε στο instagram η Αλίσα Μιλάνο, δείχνει τη μεγάλη απώλεια των μαλλιών της, έχοντας διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό εδώ και περίπου 4 μήνες.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μάγισσες» φαίνεται στο βίντεο να χτενίζεται, λίγο μετά το λούσιμο και δείχνει να χάνει τούφες από τα μαλλιά της. Δείτε εδώ και τις ραγδαίες εξελίξεις με το εμβόλιο.

«Σκέφτηκα να σας δείξω τι κάνει ο κορωνοϊός στα μαλλιά σας. Σας παρακαλώ, να τον πάρετε στα σοβαρά» αναφέρει στη ανάρτησή της η ηθοποιός η οποία νόσησε τον Απρίλιο από τον κορωνοϊό, και συνεχίζει να ζει έναν φρικτό εφιάλτη 4 μήνες μετά.

Η ίδια πριν από λίγες μέρες είχε μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

«Δεν έχω νιώσει τόσο άρρωστη στη ζωή μου, όλα πονούσαν, είχα χάσει την αίσθηση της γεύσης, πονούσα σαν να πατούσε ένας ελέφαντας στο στήθος μου, δεν μπορούσα να φάω, έχασα τέσσερα κιλά σε 2 εβδομάδες, ένιωθα μπερδεμένη, είχα και πυρετό, ένιωθα πως θα πεθάνω.

Τα συμπτώματα ήταν πολλά, ζαλάδα, στομαχικές ανωμαλίες, ακανόνιστη περίοδος, ταχυκαρδία, δυσκολία στην αναπνοή, μειωμένη μνήμη και γενικά είχα όλα τα συμπτώματα του covid19», τόνισε η ηθοποιός που ήθελε με το μήνυμά της αυτό να εξηγήσει πως τα τεστ που κυκλοφορούν δεν είναι ακριβή ενώ κατέληξε:

«Είμαι τελικά θετική στα αντισώματα για covid19, θέλω να το ξέρετε πως οι αριθμοί εκεί έξω είναι άλλοι, μιλάμε για μια ασθένεια και όχι για ψέμα, ένιωθα πως θα πεθάνω, θα δωρίσω το πλάσμα μου για έρευνα».

Τέλος έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα μέσα από το οποίο εξήγησε πως δε θα ήθελε να περάσει κανείς όσα πέρασε εκείνη και γι΄αυτό θα πρέπει να φοράνε όλοι μάσκες και να κρατάνε αποστάσεις.