Χριστίνα Ψάλτη: Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό της

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χριστίνα Ψάλτη: Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό της

Η Χριστίνα Ψάλτη βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της, δεν μπορούν να ξεκολλήσουν λεπτό από το νεογέννητο μωρό τους και μάλιστα σήμερα, ανέβασαν και την πρώτη του φωτογραφία!

Η τελευταία σύζυγος του Στάθη Ψάλτη έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της και φαίνεται πως είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Οι δυο τους έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, συνεπώς αυτός είναι ο λόγος που η Χριστίνα Ψάλτη κράτησε την εγκυμοσύνη της επτασφράγιστο μυστικό. Ωστόσο, η ίδια δεν γινόταν να μην μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς φίλους της και έτσι δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της πριγκίπισσάς της.

«Μαζί σου κάνω τα πιο όμορφα ξενύχτια της ζωής μου! Πανέμορφη πριγκίπισσα μου», ήταν τα λόγια της Χριστίνας Ψάλτη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Χριστίνα Ψάλτη παιδί

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα και για μία παρουσιάστρια του The Booth που είναι έγκυος. Δείτε εδώ ποια!

Πέρα από την Χριστίνα Ψάλτη, γέννησε και μία πασίγνωστη ηθοποιός

Ακόμα ένα πολύ ευχάριστο, και πολυαναμενόμενο baby boom έλαβε χώρα στη διεθνή showbiz! Μία πασίγνωστη ηθοποιός, η οποία είναι παντρεμένη με έναν επίσης πασίγνωστο, τραγουδιστή, έγινε μαμά για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

To αγαπημένο ζευγάρι ξέρει σε κάθε περίπτωση πώς να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι και οι δύο όμορφοι, ταλαντούχοι και πολύ αγαπητοί στο κοινό!

Ο λόγος φυσικά για την πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones, Σόφι Τέρνερ και τον αγαπημένο της σύζυγος, και ιδρυτικό μέλος των Jonas Brother, Joe Jonas. Δείτε εδώ και ποια άλλη πασίγνωστη τραγουδίστρια έγινε μητέρα!

Οι δυο τους υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί και δε θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της TMZ που έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση, η 24χρονη ηθοποιός, έφερε στον κόσμο το μωράκι της, υπό άκρα μυστικότητα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες την περασμένη Τετάρτη. To ίδιο μάλιστα δημοσίευμα αναφέρει και το όνομα του μωρού που θα είναι Willa.