Πολύ γνωστή τραγουδίστρια μόλις γέννησε! - Το βίντεο μέσα από τον τοκετό συγκλονίζει

Δε φαντάζεστε τι έκανε!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Πολύ γνωστή τραγουδίστρια μόλις γέννησε! - Το βίντεο μέσα από τον τοκετό συγκλονίζει

Μία από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες πρόσφατα γέννησε και μοιράστηκε με τον διαδικτυακό κόσμο του instragram ένα βίντεο που θα προκαλέσει αρκετές εντυπώσεις! Το βίντεο μας συγκλόνισε και αποφασίσαμε να το μοιραστούμε μαζί σας για να πάθετε κι εσείς πλάκα.

Η τραγουδίστρια ήταν έγκυος εν μέσω κορωνοϊού στο τρίτο της παιδί και κατάφερε να φέρει στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι! Η χαρά και η συγκίνησή της δεν περιγράφεται με λόγια, όπως κι αυτό που έκανε ελάχιστα λεπτά αφού γέννησε, μέσα στην αίθουσα του τοκετού.

Λόγος γίνεται για την πασίγνωστη τραγουδίστρια Ciara, που έχει ήδη άλλα δύο παιδάκια, ενώ αυτό είναι το δεύτερο παιδί που κάνει με το σύζυγό της Russell Wilson. Το μωράκι είναι ένα αγγελούδι και το όνομα που του δώσανε Win Harrison Wilson.

ciara έγκυος

Εκείνο που μας συγκλόνισε είναι το γεγονός ότι η γνωστή τραγουδίστρια, αφού γέννησε, πήρε το μωράκι της αγκαλιά, το τοποθέτησε κοντά στο στήθος της και ξεκίνησε να του τραγουδάει το "Happy Birthday" με τη βελούδινη φωνή της!

Παράλληλα, εντυπωσιάζει και το γεγονός πως η γνωστή τραγουδίστρια, όπως θα δείτε και στο βίντεο φοράει μία μάσκα προστασίας! Η πανδημία έχει φέρει τα άνω κάτω στην φυσιολογική ροή του κόσμου, ωστόσο οι χαρές, όπως αυτή μιας νέας ζωής που γεννιέται δεν παύουν να φέρνουν την ελπίδα και το φως στον κόσμο.

Άλλη μία εντυπωσιακή γυναίκα γέννησε πρόσφατα: η Εύα Λάσκαρη. Διαβάστε εδώ!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο μέσα από τον τοκετό!

«Έσκασαν» τα ευχάριστα - Έγκυος πασίγνωστη τραγουδίστρια

Τα ευχάριστα νέα μόλις «έσκασαν» για μία από τις πιο εκκεντρικές περσόνες της διεθνούς showbiz. Μία αγαπημένη και φυσικά πασίγνωστη τραγουδίστρια, ανακοίνωσε πως είναι έγκυος με δύο εντυπωσιακές φωτογραφίες που ανέβασε.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει προκαλέσει αρκετές φορές με την εμφάνισή της. Παρά την τάση της ωστόσο να μοιράζεται στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή, η εν λόγω τραγουδίστρια αποφάσισε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της.

Αυτή είναι η πασίγνωστη τραγουδίστρια που είναι έγκυος

Ο λόγος για τη Nicky Minaj, η οποία έκανε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογράφιση και με αυτόν τον τρόπο ανακοίνωσε στο κοινό της πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

Πολύ ευχάριστα είναι βέβαια τα νέα και για ένα άλλο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, που υποδέχθηκε το δεύτερο παιδί του. Δείτε εδώ για ποιους πρόκειται.

Η Αμερικανίδα καλλιτέχνις ανυπομονεί να γίνει για πρώτη φορά μανούλα και να υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Kenneth Petty. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβρη του 2019 και το μωράκι του θα επισφραγίσει τον έρωτά του!

Nicky Minaj σύζυγοςNicky Minaj εγκυμοσύνη