Στιγμές ευτυχίας στην Μύκονο για Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνη Ρέμο

Οι τρυφερές στιγμές με την κόρη τους, Ελένη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας στην Μύκονο για Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνη Ρέμο

Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας έζησαν στην Μύκονο η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος, αφού δεν σταμάτησαν οι τρυφερές στιγμές και οι αγκαλιές με την κόρη τους, Ελένη.

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Στα αγαπημένα του ελληνικά νησιά και παρέα με τις γυναίκες της ζωής του απολαμβάνει τις διακοπές του ο Αντώνης Ρέμος, αφού όσα σχέδια είχε, τα ανέτρεψε μέσα στους προηγούμενους μήνες η έλευση του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Το YOU συνάντησε τον λαοφιλή τραγουδιστή μαζί με τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ και την κόρη τους Ελένη Πασχαλίδου στην παραλία της Ψαρρούς και συγκεκριμένα στο Nammos, να χαίρονται τον έρωτά τους όπως τη μέρα του γάμου τους που εκείνος της αφιέρωνε τη μεγάλη επιτυχία του «Μέχρι το τέλος του κόσμου». Το ζευγάρι τον ερχόμενο Σεπτέμβρη θα κλείσει δύο χρόνια γάμου, που όμως φαντάζουν λίγα μπροστά στα 12 χρόνια που είναι μαζί και ερωτευμένοι, κάτι φυσικά που μπορούσε να καταλάβει κανείς από τις τρυφερές χειρονομίες που αντάλλασαν στην παραλία αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, με κορυφαία όλων τη στιγμή που ο Αντώνης Ρέμος αφέθηκε στα χέρια της γυναίκας του για ένα χαλαρωτικό μασάζ.

Αντώνης Ρέμος Υβόννη Μπόσνιακ κόρη

Η γοητευτική κυρία Ρέμου, που τράβηξε τα βλέμματα με το ολόσωμο μαγιό και την καλλίγραμμη σιλουέτα της, παρέμεινε στο «νησί των ανέμων», όταν εκείνος αναχώρησε την περασμένη Παρασκευή με τον κολλητό του φίλο και κουμπάρο Κώστα Πηλαδάκη για τη Ρόδο, για επαγγελματικούς λόγους. Εκεί μπορεί να τον περίμεναν δυσάρεστα μαντάτα με την ακύρωση της συναυλίας του σε beach bar του «νησιού των ιπποτών», αλλά βρήκε παρηγοριά τις προηγούμενες μέρες, όταν επέστρεψε στις μεγάλες του αγάπες.

Εμπόδια λόγω Covid

Κάθε χρόνο στις συναυλίες του επικρατεί το αδιαχώρητο, ανεξάρτητα από τις τιμές που ζητάει ο εκάστοτε χώρος για ένα τραπέζι ή έστω ένα... σκαμπό στο μπαρ, με χιλιάδες θαυμαστές να τον αποθεώνουν και να τον ακολουθούν φανατικά.

Φέτος ωστόσο η έλευση του κορωνοϊού ανέτρεψε τα σχέδια του Αντώνη Ρέμου, αφού η μοναδική συναυλία που είχε προγραμματίσει για το φετινό καλοκαίρι ακυρώθηκε, παρότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν sold out. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος: «Λίγες ώρες πριν από την πρώτη μου και μοναδική συναυλία του καλοκαιριού ενημερώθηκα ότι λόγω μιας πλωτής εξέδρας που δημιουργήθηκε για να τηρηθούν στο έπακρο οι αποστάσεις ασφαλείας του Covid-19 είχε ως αποτέλεσμα την προσαγωγή με αυτόφωρη διαδικασία του ιδιοκτήτη και όλων των εργαζομένων στην επιχείρηση». Ο ίδιος ταξίδεψε μέχρι τη Ρόδο, ωστόσο αναγκάστηκε να επιστρέψει χωρίς τελικά να κάνει την εμφάνισή του επί σκηνής...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOUWEEKLY ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50 €