Σοφία Μαριόλα: Η topless φωτογραφία της με θέα τη Σαντορίνη!

Αναστάτωσε το Instagram

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Σοφία Μαριόλα:  Η topless φωτογραφία της με θέα τη Σαντορίνη!

H Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου μετρούν έναν ολόκληρο χρόνο παντρεμένοι και φαίνεται πως η ευτυχία και η αγάπη τους είναι απύθμενη. Βρίσκονται σε καλοκαιρινή διάθεση καθώς απολαμβάνουν τις διακοπές τους, ενώ τη διάθεση του διαδικτυακού κόσμου του Instagram έφτιαξε η Σοφία Μαριόλα με τη topless φωτογραφία που ανέβασε με θέα τη Σαντορίνη

Συγκεκριμένα, το όμορφο ζευγάρι περνάει υπέροχα και αναρτά συχνά υλικό από τις καλοκαιρινές του διακοπές στο μαγικό νησί της Σαντορίνης. Μία φωτογραφία με θέα το απέραντο γαλάζιο αλλά και το πλούσιο πρωινό της ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η Σοφία και προκάλεσε "σεισμική" δόνηση στο Instagram. Δείτε την ανάρτηση παρακάτω.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Σοφίας Μαριόλα στην οποία ποζάρει topless με θέα τη Σαντορίνη

Μαριόλα Σαντορίνη topless

Δείτε εδώ τρυφερά στιγμιότυπα του ζευγαριού από τις διακοπές τους στη μαγευτική Σαντορίνη!

Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Χαρές για το ζευγάρι!

Έντονες στιγμές ευτυχίας και αγάπης βιώνει το ερωτευμένο ζευγάρι, Στράτος Τζώρτζογλου και Σοφία Μαριόλα, καθώς είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ και αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στο ομορφότερο και πιο ρομαντικό νησί των Κυκλάδων, την πανέμορφη Σαντορίνη. Χαρές όμως υφίστανται για το ζευγάρι και για άλλον ένα λόγο!

Εχθές ήταν τα γενέθλια του αγαπημένου Στράτου Τζώρτζογλου και εκείνος και η όμορφη γυναίκα του Σοφία τα γιόρτασαν φανταστικά με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Η Σοφία Μαριόλα επέλεξε να κάνει μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα για να ευχηθεί στο σύζυγό της και δημόσια.

Αυτή είναι η τρυφερή ανάρτηση της Σοφίας Μαριόλα για τα γενέθλια του Στράτου Τζώρτζογλου

Η Σοφία έγραψε με μεγάλο ενθουσιασμό: “Χροοοοόνια πολλααααααά στον άντρα της ζωής μου! Σ’ ευχαριστώ που κάθε μέρα ομορφαίνεις τη ζωή μου και τη γεμίζεις με άπειρα χαμόγελα, τρέλα, όνειρα και ατελείωτη αγάπη! Πάντα δίπλα σου το στήριγμα σου, να σε θαυμάζω και κάθε μέρα να σε ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ! Γερός, δυνατός και όλο και πιο ευτυχισμένος! Σ’ αγαπώ”.

στρατος τζωρτζογλου μαριολα γενεθλια

στρατος τζωρτζογλου μαριολα γενεθλια αναρτηση

Ο Στράτος ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες πως θα ήθελε πολύ να κάνει παιδί με τη Σοφία Μαριόλα! Υπέροχα νέα. Διαβάστε τι ακριβώς είπε εδώ!