Στράτος Τζώρτζογλου: Ανακοίνωσε πως θα ήθελε πολύ να κάνει παιδί με τη Σοφία Μαριόλα!

Είναι πολύ ερωτευμένος με τη σύζυγό του!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Στράτος Τζώρτζογλου: Ανακοίνωσε πως θα ήθελε πολύ να κάνει παιδί με τη Σοφία Μαριόλα!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου πριν από ένα χρόνο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα και από τότε η σχέση τους φαίνεται να είναι πιο δυνατή από ποτέ. Αυτή τη στιγμή στο πανέμορφο και ειδυλλιακό νησί της Σαντορίνης έχουν μεταβεί και εκεί θα γιορτάσουν τα γενέθλια του Στράτου. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε πρόσφατα για το γεγονός ότι θα ήθελε πολύ να γίνει μπαμπάς!

Στράτος Τζώρτζογλου: Όσα είπε στο onetime και η ανακοίνωση ότι θα ήθελε πολύ να γίνει μπαμπάς

Αυτά είναι τα λόγια που είπε ο Στράτος:

"Είναι αληθινό όλο αυτό που βλέπετε"

"Μετά τον χωρισμό μου από την Μαρία Γεωργιάδου είχα σχέσεις που όμως δεν δημοσιοποίησα ποτέ. Δεν είχα ανάγκη από δημοσιότητα. Μόνο με τη Σοφία κυκλοφόρησα δημόσια την οποία και παντρεύτηκα"

Στράτος Τζώρτζογλου σύζυγος

"Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε οικογένεια, αν το θέλει κι ο Θεός"

"Ο Θεός το ξέρει μόνο αυτό"

"Νιώθουν την αγάπη μας, την αλήθεια μας. Είναι πολύ αληθινό αυτό που ζούμε… Ξέρεις εγώ μετά από 33 χρόνια δουλειάς δεν επιδιώκω την δημοσιότητα, ίσα ίσα που πολλές φορές η πολύ έκθεση δεν κάνει και καλό. Όμως δεν μπορούμε να μην ζήσουμε την αγάπη μας. Είναι αγνό αυτό που έχουμε και δεν φοβάμαι τίποτα", είπε ο ηθοποιός.

Ο φακός "τσάκωσε" το ζευγάρι σε πολύ τρυφερές και ολίγον τι ερωτικές στιγμές. Δείτε τα στιγμιότυπα εδώ!

Εκτυφλωτική η Σοφία Μαριόλα στο πλευρό του Στράτου Τζώρτζογλου - Το λαμέ φόρεμα που τράβηξε τα βλέμματα

Για ακόμα μία φορά, η Σοφία Μαριόλα, ήταν απλά εκτυφλωτική, στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου, Στράτου Τζώρτζογλου. Σε μία βραδινή τους έξοδο στα κοσμοπολίτικα στενά της Μυκόνου, επέλεξε να φορέσει ένα λαμέ φόρεμα το οποίο τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει μία από τις ομορφότερες περιόδους στη ζωή του. Οι δυο τους, πιο ερωτευμένοι από ποτέ περνάνε το καλοκαίρι τους στην Μύκονο, όπου φιλοξενήθηκαν από την Βάνα Μπάρμπα και στη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη.

Η Σοφία Μαριόλα, ήταν πιο λαμπερή από ποτέ και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, κρατώντας το χέρι του αγαπημένου της.