Βάνα Μπάρμπα: Με αυτόν τον τρόπο άνοιξε τη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο

Όλα όσα αποκάλυψε για το νέο της ξεκίνημα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βάνα Μπάρμπα: Με αυτόν τον τρόπο άνοιξε τη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο

Πριν από λίγο καιρό, η Βάνα Μπάρμπα πήρε στα χέρια της, την υπερπολυτελή βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο και έτσι, αποφάσισε να την ανοίξει προκειμένου να φιλοξενήσει τους καλούς της φίλους και κουμπάρους, Σοφία Μαριόλα και Στράτο Τζώρτζογλου.

Η ηθοποιός αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έχει αποφασίσει να εκμεταλλευτεί αυτό το μοναδικό σπίτι, σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Espresso.

«Δουλεύαμε πάνω στο real estate με κάποιους συνεργάτες, δεν ήταν μόνο στη Μύκονο, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας. Είδαμε ότι οι αλλαγές στην κυβέρνηση άνοιγαν κάποια παράθυρα, υπάρχουν χιλιάδες ακίνητα που μπορούν να αξιοποιηθούν για να είναι χρήσιμα…

Βάνα Μπάρμπα βίλα Ασλάνη

Εγώ είχα την τύχη να δω το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη, του αγαπημένου μου φίλου και το νοίκιασα για να μπορώ να το εκμεταλλευτώ γιατί δεν μας περισσεύουν χρήματα για να ζήσουμε οι Έλληνες όπως παλιά», είχε δηλώσει τότε η Βάνα Μπάρμπα.

Η ίδια δηλώνει σήμερα στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα: «Βρίσκομαι στη Μύκονο εδώ και αρκετό καιρό. Κάνω ένα boutique hotel που θα λέγεται Αρμονία και γενικά έχω αρχίσει να ασχολούμαι με επενδύσεις, όχι μόνο ξενοδοχειακές, αλλά κι αυτές που αφορούν την παραλία. Οι άνθρωποι θα μπορούν βάσει του project που έχω σκεφτεί να απολαμβάνουν τον εναλλακτικό τουρισμό της Μυκόνου».

«Ευτυχώς με «φώτισε» το σπίτι του Μιχάλη να πάρω την κατεύθυνση του εναλλακτικού τουρισμού», σημειώνει η Βάνα Μπάρμπα.

Διαβάστε εδώ και την ιδιαίτερη δήλωση που έκανε η Βάνα Μπάρμπα για την Ελένη Μενεγάκη.

Ανατρίχιασε η Βάνα Μπάρμπα - «Αιμορρα­γώ, κάθε μέρα κλαίω»

Eίναι πολύ δύσκολη η απώλεια.

'Οταν "χάνεις" ένα οικείο πρόσωπο, είτε φίλο είτε άτομο από την οικογένεια, είναι δύσκολο να ξανασηκωθείς,αλλάζει όλη η ζωή σου... Και, δυστυχώς, εγώ τα άτομα που αγάπησα πολύ τα έχω "χάσει". Ο νονός της κόρης μου, ο Πέτρος Μαρίνος, που ήμασταν 30 χρόνια μαζί, έχει «φύγει» και μαζί με εκείνον και κάποιοι πολύ καλοί μου φίλοι, που τους ένιωθα σαν αδέλφια: Η Ζωή Λάσκαρη, ο Αλέξης Μάρδας, ο Γιάννης Λαρισινός, μέσα στο καλοκαίρι μάλιστα «έχασα» και την καλύτερη μου φίλη, τη Μαρία. Φυσικά, το τελειωτικό χτύπημα είναι αυτό που συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν, με το «χαμό» της αδελφής μου.

undefined

Τα ανατριχιαστικά λόγια της Βάνας Μπάρμπα

Πόσες απώλειες δηλαδή πια; Αιμορρα­γώ, κάθε μέρα κλαίω, έρχονται στιγμές που δεν ξέρω σε ποιον να πω καλημέρα εκεί πάνω... Όταν, λοιπόν, έχουν φύγει από τη ζωή δικοί σου άνθρωποι, καλεί­σαι να ανακατέψεί την τράπουλα και να ξαναβρείς ανθρώπους, δεν έχεις όμως, το ίδιο κουράγιο.

Προσπαθείτε να ξανασταθείτε στα πόδια σας.

Ναι, είμαι στη φάση που προσπα­θώ να ξανασηκωθώ μέσα σε όλο αυτό το κομμάτι της κρίσης και πολύ μεγάλο και βοηθητικό ρόλο έχει παίξει η κόρη μου σε αυτό, καθώς περνάμε μαζί χρόνο, περάσα­με την αγωνία των εξετάσεων και όλα τα συναφή.

Να σημειώσουμε πως πριν από μερικές εβδομάδες η Βάνα Μπάμρπα μπήκε στο νοσοκομείο. Δείτε τι είχε συμβεί.