Συγκινεί η Έρρικα Πρεζεράκου μετά το χειρουργείο - «Δεν έχω σταματήσει να κλαίω»

Το μήνυμά της

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Συγκινεί η Έρρικα Πρεζεράκου μετά το χειρουργείο - «Δεν έχω σταματήσει να κλαίω»

Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε η γλυκιά αθλήτρια, Έρρικα Πρεζεράκου μετά το τραγικό ατύχημά της και το 5ωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, μοιάζουν να ανήκουν στο κοντινό παρελθόν. Τα λόγια της μετά το χειρουργείο προκαλούν πολύ συγκίνηση.

Θυμίζουμε πως η Έρρικα Πρεζεράκου βρισκόταν σε διακοπές με τον σύντροφό της και απολάμβανε τη θάλασσα πάνω σε σκάφος, όταν αποφάσισε να κάνει μία βουτιά και λίγο πιο μετά "συνάντησε" την προπέλα του σκάφους και τραυματίστηκε σοβαρά.

Αυτό είναι το μήνυμα της Έρρικας Πρεζεράκου που συγκινεί μετά το χειρουργείο - «Δεν έχω σταματήσει να κλαίω»

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί νόμιζα ότι θα χάσω το δάχτυλο και νιώθω τόση χαρά που έμεινε ο παράμεσος. Νιώθω τόση ευγνωμοσύνη, δεν έχω σταματήσει να κλαίω.

έρρικα πρεζεράκου συγκινεί χειρουργείο

Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που δεν με ξέρουν και ήρθαν και έδωσαν αίμα για να μπορώ να κάνω τις μεταγγίσεις και να ευχαριστήσω κι όλους όσους προσευχηθήκανε για να έχει καλή έκβαση όλο αυτό και σε ευχαριστώ και σένα, Σάσα μου, μέσα από την καρδιά μου" δήλωσε η Έρρικα Πρεζεράκου στην on time.

Αυτές είναι οι εξελίξεις με την υγεία της Έρρικας Πρεζεράκου. Δείτε το βίντεο που ανέβασε μέσα από το νοσοκομείο.

Συγκλονίζει η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του OPEN - «Σώθηκε από θαύμα! Έγιναν όλα τόσο γρήγορα»

Συγκλόνισε με τα λόγια της η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του OPEN για το ατύχημα που είχε η Έρρικα Πρεζεράκου από το οποίο και σώθηκε από θαύμα. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, όλα έγιναν πολύ γρήγορα.

Όπως είπε στην εκπομπή Καλοκαίρι NOT, επικοινώνησε με την Έρρικα Πρεζεράκου μετά το ατύχημα και ανέφερε πως η αθλήτρια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Αυτά είναι τα συγκλονιστικά λόγια της Ελένης Χατζίδου στον αέρα του OPEN

«Μιλήσαμε με την Έρρικα, πήραμε τηλέφωνο χθες το μεσημέρι. Το πρώτο πράγμα με το που σήκωσε το τηλέφωνο και της λέω “περαστικά. Πονάς αγάπη μου;”, μου λέει “Πάρα πολύ Ελενάκι, είμαι σε κατάσταση σοκ, δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Θα μπορούσα να έχω χάσει το κεφάλι μου, να με έχει κόψει η προπέλα και να μην ζω αυτή τη στιγμή”. Μου είπε ότι έχασε το μικρό της δαχτυλάκι, όπως είπε και στην Σάσα Σταμάτη. Προσευχηθείτε μου λέει για τον παράμεσο, είχε αιματοκρίτη 19, έχασε πολύ αίμα αν και ανταποκρίθηκαν πολύ άμεσα, ελικόπτερο…»

Είπε η Ελένη Χατζίδου αρχικά και πρόσθεσε: «Της λέω “από τους αέρηδες;”, μου λέει “Ελενάκι μου τι να σου πω, είναι μεγάλη ιστορία απλά επειδή είχε δύο μεγάλες μηχανές το σκάφος θα μπορούσε να μου κοπεί το κεφάλι”. Σώθηκε από θαύμα. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, αίμα χρειάζεται και η ψυχολογία της θέλει χρόνο για να νιώσει καλύτερα».

Μάλιστα, ο Ετεοκλής Παύλου έκανε έκκληση προς τους τηλεθεατές να πάνε όσοι θέλουν να δώσουν αίμα. Δείτε και την έκκληση που έκανε η αθλήτρια μετά το 5ωρο χειρουργείο.

Ελένη Χατζίδου για Έρρικα Πρεζεράκου OPEN