Αυτά είναι τα τρία πρόσωπα που "παίζουν" για το Joker

Ετοιμάζεται η νέα εκπομπή του Opentv

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτά είναι τα τρία πρόσωπα που

Το νέο τηλεπαιχνίδι του Opentv, Joker, πρόκειται να βγει σε λίγο καιρό στον αέρα, και σήμερα, μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ, έγιναν γνωστά τα τρία πρόσωπα που "παίζουν" για την παρουσίαση του νέου πρότζεκτ του καναλιού.

To Opentv έχει αποφασίσει να μπει πολύ δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης με τη νέα σεζόν και έτσι ένα από τα προγράμματα που πρόκειται να απολαύσουμε είναι και το Joker, το οποίο θα φέρει τα πάνω κάτω στο κομμάτι της ψυχαγωγίας.

Ακόμα ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το νέο πρότζεκτ του Opentv, αν και κυκλοφόρησαν τα πρώτα ονόματα που εξετάζονται από το κανάλι για την κεντρική παρουσίαση.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή ο Άρης Μακρής, ο Σάββας Πούμπουρας και ο Μάριος Αθανασίου πέρασαν από δοκιμαστικό όμως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος από τους τρεις είναι επικρατέστερος για να αναλάβει την παρουσίαση του συγκεκριμένου τηλεοπτικού πρότζεκτ.

Σε ό,τι αφορά τώρα το Joker, είναι ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων με απλούς κανόνες και μεγάλες ανατροπές, ενώ δείτε εδώ και το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για το τηλεοπτικό μέλλον της Αννίτας Πάνια στο Open!

Από τον ΣΚΑΙ στο OPENtv και την Μαρία Μπακοδήμου

Πυρετώδης είναι οι προετοιμασίες στο OPENtv για τη νέα εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, καθώς ο Αύγουστος τελειώνει και πρέπει όλοι να πάρουν τις θέσεις τους. Τα δοκιμαστικά για τους συνεργάτες της έχουν εδώ και αρκετό καιρό ξεκινήσει και σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, πέρασε και ένα πρόσωπο που βλέπαμε σε καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ.

Η εκπομπή της έχοντας αλλάξει πλέον όνομα και από «Δικαστήριο Μόδας», λέγεται «Style me up», έρχεται από τον Σεπτέμβριο και θα είναι κάτι πρωτόγνωρο στην ελληνική τηλεόραση.

Ήδη όπως έχει γίνει γνωστό από δοκιμαστικό έχει περάσει ο Βασίλης Ζούλιας, η Υβόννη Μπόσνιακ, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Σπύρος Πώρος, όπως και η Νατάσα Καλογρίδη, ωστόσο ακόμη δεν έχουν γίνει οι τελικές συζητήσεις για να κλείσει κάποιο όνομα.

Πρόσωπο από τον ΣΚΑΙ πάει στο OPENtv και την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου;

Πρόσφατα ωστόσο, πληροφορήθηκα πως ένα πρόσωπο που είχαμε δει σε καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ και είχε συζητηθεί πολύ, πέρασε επίσης από δοκιμαστικό για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή που θα έχει τρεις καρέκλες.

Ο λόγος για την Μπέττυ Μαγγίρα η οποία έχεις τις κατάλληλες γνώσεις, αφού βρισκόταν και στην κριτική επιτροπή του My style rocks και είχε αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια. Η ηθοποιός, άρεσε πολύ στους ιθύνοντες της εκπομπής και όπως φαίνεται έχει πολλές ελπίδες για να τη δούμε από Σεπτέμβρη στο OPENtv.

Μπεττυ Μαγγίρα από ΣΚΑΙ OPENtv με Μαρία Μπακοδήμου

Αν βέβαια, "κλείσει" κάποιο από τα παραπάνω ονόματα με την εκπομπή «Style me up», θα μάθουμε σίγουρα πολύ σύντομα!