Το ξέσπασμα γνωστού Έλληνα ηθοποιού: "Να φορέσεις την μάσκα που θα δυσκολέψει λίγο την αναπνοή σου..."

Συντάραξε με το μήνυμά του

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Το ξέσπασμα γνωστού Έλληνα ηθοποιού:

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός ξέσπασε στον προσωπικό του λογαριασμό με ένα συνταρακτικό και μακροσκελές μήνυμα. Η αιτία του ξεσπάσματος; Η κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορωνοϊού και κυρίως η ασυνέπεια που δείχνουν μερικοί αρνούμενοι να φορέσουν μάσκα και να κρατήσουν τις απαραίτητες αποστάσεις. Ποιος είναι ο ηθοποιός αυτός;

Λόγος γίνεται για τον ηθοποιό και συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα, που έσπευσε να εκφράσει την ανησυχία του στα κοινωνικά δίκτυα και συγκεκριμένα στη σελίδα του στο Facebook

κωστας κρομμύδας ξέσπασμα μάσκα κορωνοϊός
.

Αυτό ήταν το μήνυμα - ξέσπασμα του ηθοποιού στο Facebook

"Και τι σου ζήτησαν βρε άνθρωπε; Να βάλεις ένα συν μπροστά από το Άλφα. Το συν που φανερώνει την αγάπη και την αλληλεγγύη. Να γίνεις συνάνθρωπος... Να φορέσεις την μάσκα που θα δυσκολέψει λίγο την αναπνοή σου, αλλά θα δώσει ανάσα σε εκείνους που μπορεί να χάσουν την δική τους για πάντα.

Κοίταξε γύρω σου. Ο ιός δεν κάνει διακοπές. Δεν έβαλε το αντιηλιακό του άνετα σε κάποια παραλία μακριά από εσένα. Δεν τον εξαφάνισε ο καθαρός αέρας στα βουνά... Κι όσο εσύ́ αρνείσαι να βάλεις την μάσκα σου, κάποιοι συνάνθρωποι μας θα χρειαστούν τη μάσκα οξυγόνου στις εντατικές για να παλέψουν για τη ζωή τους... Βγες.

Ζήσε στιγμές με εκείνους που αγαπάς. Μα πάντα σκέψου εκείνο το συν που θα χαρίσει παρόμοιες στιγμές σε εκείνους που ζουν δίπλα σου. Μην γίνεις τελικά Απάνθρωπος. Καλό Δεκαπενταύγουστο..."

Ρίγη συγκίνησης με τον θάνατο του Γιώργου Κοτανίδη - Τι συνέβη μετά την κηδεία του ηθοποιού;

Πέθανε από κορωνοϊό ο Trini Lopez

Σε ηλικία 83 ετών έφυγε από τη ζωή από επιπλοκές λόγω κορωνοϊού ο δημιουργός των επιτυχιών «If I Had a Hammer» και «Lemon Tree», Trini Lopez. Τον θάνατο του δημοφιλή καλλιτέχνη επιβεβαίωσε στο Hollywood Reporter ο συνεργάτης του, Joe Chavira. «Έφυγε» ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Palm Springs.

Ο Trini Lopez μεσουράνησε τη δεκαετία του 1960, ενώ έπαιξε στην ταινία «Και οι 12 ήταν καθάρματα». Όπως αναφέρει δημοσίευμα στους New York Times, ο Trini Lopez νόσησε από Covid-19 και πέθανε από επιπλοκές που του προκάλεσε ο ιός.

Τραγική ειρωνεία, ο Trini Lopez -μαζί με τον συνεργάτη του, Joe Chavira- είχε ολοκληρώσει πρόσφατα ένα τραγούδι με τίτλο «If By Now», τα έσοδα του οποίου θα δίνονταν σε τράπεζες τροφίμων για τους πληγέντες από την πανδημία του κορωνοϊού. «Πέθανε από αυτό που προσπαθούσε να πολεμήσει» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Associated Press ο Joe Chavira.

Θρήνος έχει ξεσπάσει βέβαια και με την είδηση του θανάτου του Ντίνου Χριστιανόπουλου. Δείτε εδώ αναλυτικά πληροφορίες.

Πηγή: ethnos.gr