Ράγισε καρδιές η Φαίη Σκορδά - Τι συνέβη;

Η ανάρτηση που συγκίνησε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές η Φαίη Σκορδά - Τι συνέβη;

Η Φαίη Σκορδά είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της, τόσο από την προσωπική της ζωή, όσο και από τα επαγγελματικά της. Χθες, ωστόσο, ράγισε καρδιές.

Η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές εκτός Αθηνών έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά της, αλλά και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Γεμίζει τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν, κάνοντας βουτιές στη θάλασσα και παίζοντας με τους γιους της.

Πριν λίγες ώρες ωστόσο η Φαίη Σκορδά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ανάρτηση που ράγισε καρδιές με το μήνυμα της. Συγκεκριμένα, κάνει δημόσια έκκληση σε όσο κόσμο έχει τη δυνατότητα να στείλει τρόφιμα και πράγματα στον πολιτιστικό σύλλογο Αγ. Νικολάου στο Μπούρτζι «Ο άλλος άνθρωπος, κοινωνική κουζίνα για όλους» και να μοιραστούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Φαίη Σκορδά instagram

Να σημειώσουμε πως η Φαίη Σκορδά μας έδειξε την πιο ωραία αγκαλιά που έκανε στις καλοκαιρινές της διακοπές και η φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους είναι πολύ τρυφερή. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Χαλκιδική με τα παιδιά της και δεν σταματούν τα παιχνίδια και τις βουτιές στη θάλασσα.

Ράγισε καρδιές με την ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

Μια έκκληση που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς της φίλους έκανε μέσα από τα instastories της πριν από λίγες ώρες η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έκανε γνωστό στους followers της μιας κι έχει τεράστια απήχηση στα social media πως μπορούν να βοηθήσουν τον μικρό Άγγελο που πάσχει από κακοήθη όγκο στο μάτι καταθέτοντας λεφτά.

Φαίη Σκορδά συγκινητική ανάρτηση

Να υπενθυμίσουμε πως αυτή την περίοδο η Φαίη Σκορδά βρίσκεται διακοπές και όχι με το Νίκο Ηλιόπουλο (δείτε εδώ που και με ποιον)