Δανάη Μπάρκα: Διακοπές στη Σέριφο - Η εντυπωσιακή φωτογραφία

Πανέμορφη και ανανεωμένη πριν το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Διακοπές στη Σέριφο - Η εντυπωσιακή φωτογραφία

Στη Σέριφο βρέθηκε τελικά η αγαπημένη Δανάη Μπάρκα που είχε ακυρώσει τις καλοκαιρινές τις διακοπές καθώς αρχικά είχε προγραμματίσει να επισκεφθεί το λατρεμένο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, αλλά η εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοϊού στο νησί τις προκάλεσαν έντονες ανησυχίες...

Η όμορφη Δανάη που από τη νέα τηλεοπτική χρονιά θα παρουσιάζει εκπομπή στο MEGA δε γινόταν να μην ξεκουραστεί έστω και λίγο. Όπως γνωρίζουμε η ίδια έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες και τρέχει να τα προλάβει όλα με φρενήρεις ρυθμούς. Η φωτογραφία που ανέβασε από τη Σέριφο όμως μας δείχνει το πόσο φανερά ανανεωμένη είναι και το ότι συλλέγει δυνάμεις!

Αυτή είναι η εντυπωσιακή φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα από την όμορφη Σέριφο

Μπάρκα Σέριφος Διακοπές

Η ίδια είναι σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση και δεν το πιστεύει ούτε εκείνη ότι βρίσκεται διακοπές!

Διαβάστε εδώ τι είχε συμβεί πρόσφατα με το ταξίδι της στη Μύκονο που αποφάσισε ξαφνικά να ακυρώσει.

Δανάη Μπάρκα: Η πρώτη εντυπωσιακή εμφάνιση στο Mega - Βίντεο μέσα από τα γραφεία

Σε λίγο καιρό, η Δανάη Μπάρκα πρόκειται να ξεκινήσει τη νέα της εκπομπή στο Mega, και έτσι σήμερα, έκανε την πρώτη της, εντυπωσιακή εμφάνιση στα γραφεία του καναλιού. Οι άνθρωποι του Mega, την καλωσόρισαν με ένα υπέροχο βίντεο.

Η αγαπημένη ηθοποιός θα μας λέει καλημέρα από τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου καναλιού. Σήμερα, επισκέφθηκε τα γραφεία του Mega και έδειχνε να είναι, πιο χαρούμενη από ποτέ.

To Mega, την καλωσόρισε με τον δικό του τρόπο!

Από τη μεριά της, η Δανάη Μπάρκα έκανε τη δική της ανάρτηση μέσα από τα γραφεία του Mega και έγραψε:

«Mega μου. Φέτος,θα κάνουμε ο,τι περνάει απ’το χέρι μας για να ξεκινάει η μέρα σας με ένα megaλο χαμογελο. Και να είστε έτοιμοι..γιατί θα συμμετέχετε κι εσείς με τον τρόπο σας»

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές μέρες, ο φακός «τσάκωσε» την Δανάη Μπάρκα μαζί με τον σύντροφό της, στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά την επανασύνδεση.