Έφυγε από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και πάει στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Έγινε η αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έφυγε από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και πάει στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στον ALPHA, με την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, μιας και όπως έγινε σήμερα γνωστό, ένα πρόσωπο που πρόσφατα έφυγε από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού πρόκειται να πάει στο Pop Up.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μέσα από το ρεπορτάζ του «Καλοκαίρι Not», δύο είναι οι κυρίες που μέχρι αυτή την ώρα έχουν δώσει τα χέρια με τον ALPHΑ και θα τις δούμε στο πλάι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Πρόκειται για μια μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 και μια… εσωτερική μετακίνηση στο κανάλι της Κάντζας.

Ο λόγος, λοιπόν, για την δημοσιογράφο Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία αποχώρησε όπως η ίδια ανακοίνωσε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά - και εμείς σας είχαμε ήδη γράψει πως θα πάει στην εκπομπή της Ηλιάνας - καθώς και η δημοσιογράφος του ALPHA, Φωτεινή Πετρογιάννη που τώρα βρίσκουμε στην ενημερωτική εκπομπή «ALPHA Παντού».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπομπή ALPHA

Πριν γίνει γνωστή η είδηση για το πρόσωπο από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού που πάει στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κυκλοφόρησε το τρέιλερ της εκπομπής

Όπως έγινε ευρέως γνωστό πρόσφατα, η πανέμορφη και υπέρλαμπρη Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πρόκειται να ηγηθεί της δικής τη εκπομπής στον Alpha. Τα ευχάριστα νέα λοιπόν μόλις "έσκασαν" για την Ηλιάνα καθώς έγινε γνωστός ο τίτλος της εκπομπής της, ενώ στον αέρα βγήκε και το trailer!

Το όμορφο μοντέλο θα αναλάβει μία εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου και θα την απολαμβάνουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε καθημερινή βάση. Το trailer της σειράς ήταν καλογυρισμένο και απολαυστικό. Δείτε το παρακάτω.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου άλφα νεα

Αυτό είναι το trailer της νέας εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η νέα της εκπομπή θα λέγεται λοιπόν “Pop Up” και στο trailer βλέπουμε την Ηλιάνα να περπατάει ανάμεσα στους τεχνικούς στα παρασκήνια και να μιλάει με τον μπαμπά της στο τηλέφωνο λίγο πριν βγει στον αέρα.

Ποιος «Άδειασε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν την πρεμιέρα της στον ALPHA;