Καλοκαίρι #NOT: Έγινε η αποκάλυψη για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Ευχάριστα νέα

Το ανακοίνωσαν στην εκπομπή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλοκαίρι #NOT: Έγινε η αποκάλυψη για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Ευχάριστα νέα

Μια ευχάριστη εξέλιξη ανακοινώθηκε σήμερα στην εκπομπή Καλοκαίρι #NOT του Opentv, όσον αφορά το project που ετοιμάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ALPHA.

Μπορεί η επίσημη φωτογράφιση και το trailer να έχουν γυριστεί - δείτε εδώ στιγμιότυπα - όμως ακόμα παραμένει άγνωστο και το όνομα της εκπομπής αλλά και το ποιοι θα πλαισιώνουν την Ηλιάνα. Μέσα, όμως, από το Καλοκαίρι #NOT σήμερα έγινε γνωστό πως η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία αποχώρησε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά - δείτε εδώ την ανακοίνωσή της - θα βρίσκεται στο πλευρό της Παπαγεωργίου!

Γραμμέλη στον ALPHA στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Απίστευτη αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μπροστά στις κάμερες - Την "άδειασαν" στο Καλοκαίρι #NOT

Μία πραγματικά απίστευτη αντίδραση είχε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όταν αντίκρισε μπροστά της την κάμερα της πρωινής εκπομπής του Open, Καλοκαίρι #ΝΟΤ. Το μοντέλο ξεκίνησε να τρέχει και στη συνέχεια, οι παρουσιαστές της εκπομπής, την "άδειασαν" με το γάντι.

Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Από τη στιγμή της αποχώρησής της από το GNTM, πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν αν θα τη δούμε σε κάποιο νέο πρότζεκτ ή αν θα συνεχίσει την καριέρα της στις πασαρέλες μακριά από τις τηλεοπτικές οθόνες.

Να σημειώσουμε πως πολλά έχουν ακουστεί επίσης για την κόντρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τη Βίκυ Καγιά. Δείτε εδώ πώς σχολίασε το όλο σκηνικό ο Δημήτρης Σκουλός.

Ωστόσο το μοντέλο συμφώνησε με τον ALPHA και έτσι του χρόνου θα έχει τη δική της εκπομπή στο κανάλι, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτή.

Αυτή ήταν η αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου όταν είδε μπροστά της τις κάμερες του Καλοκαίρι #NOT

Η κάμερα του Καλοκαίρι #ΝΟΤ συνάντησε το μοντέλο, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην εκπομπή. Η αντίδρασή της αυτή, προκάλεσε τα σχόλια των παρουσιαστών της εκπομπής, οι οποίοι θεώρησαν τη στάση της αγενή, ξεκαθαρίζοντας πως η συμπεριφορά αυτή θα είναι κακό πρόμο για την εκπομπή της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπομπή

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε: «Λαλίσταστη… γιατί δεν βάλαμε αράχνη μην μας κλέψουν τις δηλώσεις; Βιαζόταν, προφανώς και δεν ήθελε να μιλήσει γιατί δεν ξέρει τι θα κάνει του χρόνου.

Ξέρει ότι θα κάνει μία εκπομπή στον Alpha και της ετοίμασε μία ωραιότατη παρουσίαση με δάφνες, αλλά δεν ξέρει ποια θα είναι η εκπομπή της, οι συνεργάτες της, τι ώρα θα βγαίνει και αυτό της δημιουργεί μία νευρικότητα»!

Και η Ναταλί πήρε τον λόγο και είπε: «Αυτό όμως δεν είναι καλό promo για τη νέα της εκπομπή… Δεν αρέσει στους ανθρώπους αυτή η συμπεριφορά. Θα μπορούσε να πει μία καλημέρα…»!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάμερες του Open