Ελένη Χατζίδου: Έκανε την αποκάλυψη για τον Ετεοκλή Παύλου στον αέρα του Opentv

Το πιο τρυφερό σχόλιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: Έκανε την αποκάλυψη για τον Ετεοκλή Παύλου στον αέρα του Opentv

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Χατζίδου, δε δίστασε να κάνει μία πολύ όμορφη αποκάλυψη για τον αγαπημένο της σύζυγο, Ετεοκλή Παύλου και όλοι έμειναν μόλις το άκουσαν, στον αέρα του Opentv και του Καλοκαίρι #ΝΟΤ.

Το ζευγάρι είναι πραγματικά αχώριστο και αυτό φαίνεται τόσο μέσα από την καθημερινή τους εκπομπή όσο και από τις αναρτήσεις που κάνει ο ένας για τον άλλο στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram.

Με την κόρη τους, Μελίτα, να αποτελεί τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής τους, οι δυο τους είναι ευτυχισμένοι και δεν ξεκολλάνε λεπτό ο ένας από τον άλλον.

Στην έναρξη της εκπομπής, οι 4 παρουσιαστές άκουγαν το τραγούδι «Χωρίς Εσένα» και όλοι μαζί τραγουδούσαν.

Μάλιστα, στη συνέχεια και κατά την διάρκεια της κουβέντας τους, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε on air την απίστευτη ατάκα που έχει πει ο Ετεοκλής Παύλου για την σχέση τους.

«Παιδιά, ξέρετε τι ατάκα έχει πει; Γιατί να μην γεννηθώ νωρίτερα και έχασα τόσα χρόνια για να την γνωρίσω», είπε η τραγουδίστρια με χαμόγελο στα χείλη, ενώ δείτε εδώ μία απίστευτη ατάκα που είχε πει ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον Ετεοκλή Παύλου, φέρνοντας σε αμηχανία την Ελένη Χατζίδου.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου εκπομπή

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Αποκάλυψαν την χαρμόσυνη είδηση στον αέρα του OPENtv

Η Ελένη Χατζίδου, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής του OPENtv μια πολύ ευχάριστη είδηση για την οικογένεια της.

Αυτά είναι τα ευχάριστα που αποκάλυψαν στο OPENtv Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου

Η τραγουδίστρια μια αφορμή μια συζήτηση που είχαν στο πλατό, έκανε γνωστό πως σήμερα γιορτάζει ένας από τους 2 άντρες της ζώης της, ο μπαμπάς της, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

«Τώρα που είπες Τριαντάφυλλος, να πούμε χρόνια πολλά στον μπαμπά μου το Τριαντάφυλλο που έχει γενέθλια σήμερα. Γιόρταζε προχθές και σήμερα έχει γενέθλια. Μπαμπά μου χρόνια πολλά», αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου, με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου να προσθέτει στον αέρα της εκπομπής: «Στον πεθερούλη μου χρόνια πολλά».

Μάλιστα, τις ευχές τους στον κύριο Τριαντάφυλλο, έστειλαν και ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την Νάταλι Κάκκαβα. Δείτε εδώ το πρόσωπο του μπαμπά της.