«Λυγίζει» η φωτογραφία της Βικτώριας Καρύδα με την κόρη της

Χαμογελάει στο πλευρό των παιδιών της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Λυγίζει» η φωτογραφία της Βικτώριας Καρύδα με την κόρη της

Η Βικτώρια Καρύδα μπορεί να διανύει μια δύσκολη περίοδο στην προσωπική της ζωή, ωστόσο έχει πάντα στο πλευρό της τα παιδιά της και χαμογελάει. Η φωτογραφία μάλιστα, που δημοσίευσε με την κόρη της, τους «λύγισε» όλους.

Το μοντέλο έχει αναφερθεί στο πως έμαθαν τα παιδιά της για το θάνατο του πατέρα τους και τους είχε συγκινήσει όλους. Η ίδια από το πρώτο λεπτό φάνηκε δυνατή για τα δυο αγγελούδια της, στα οποία έχει τεράστια αδυναμία.

Η Βικτώρια Καρύδα, μπορεί να μην έχει ξεπεράσει ακόμα τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, όμως στέκεται στα πόδια της και συνεχίζει κανονικά τη ζωή της για χάρη των δύο παιδιών της.

Δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την κόρη της, το μοντέλο μας αποκάλυψε ότι επισκέφτηκαν το Πέτρινο Γεφύρι της Κόνιτσας και οι τρυφερές στιγμές μεταξύ μαμάς και κόρης τους «λύγισαν» όλους.

Βικτώρια Καρύδα κόρη

Βικτώρια Καρύδα: «Λυγίζουν» τα σημειώματα της κόρης της για τον Γιάννη Μακρή

Ανατρίχιασε η Βικτώρια Καρύδα με τα σημειώματα που δημοσίευσε στο Instagram, τα οποία είχαν γράψει τα παιδιά της για τον μπαμπά τους, Γιάννη Μακρή, ο οποίος πέθανε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο.

Ο επιχειρηματίας, που δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2018 έξω από το σπίτι του στη Βούλα, είχε τα γενέθλια του και η οικογένεια του θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του με μια τούρτα. Ενώ, η Βικτώρια Καρύδα έκανε και τρισάγιο χθςε, ανέμηρα των γενεθλίων του.

Μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και μια φωτογραφία από τον τάφο του.

Γιάννης Μακρής τάφος

Ωστόσο, αυτό που ανατριχιάζει περισσότερο είναι τα σημειώματα που του έγραψαν τα δυο του παιδιά, τα οποία μιλούν για εκείνον με τα πιο γλυκά και τρυφερά λόγια.

«Εγώ πάντα αγαπούσα το μπαμπά και ξαφνικά πέθανε», γράφει το ένα σημείωμα. Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα. «Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει» λέει για τους δράστες της δολοφονίας του συζύγου της.

Βικτώρια Καρύδα παιδιά

Βικτώρια Καρύδα Γιάννης Μακρής παιδιά

Γιάννης Μακρής δολοφονία