Άγριες Μέλισσες: Ο θάνατος που "σημάδεψε" τον Κλεομένη

Τα συγκινητικά του λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ο θάνατος που

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο ηθοποιός που υποδύεται στη σειρά Άγριες Μέλισσες τον "Κλεομένη" μίλησε στο περιοδικό “Mytv” και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, για την προσωπική του ζωή και έκανε μια εξομολόγηση για τον θάνατο που τον "σημάδεψε"

Αυτός είναι ο θάνατος που "σημάδεψε" τον Κλεομένη από τις Άγριες Μέλισσες

«Έχασα τον πατέρα μου στην τρυφερή ηλικία των 15 χρόνων και μου έλειψε το αντρικό πρότυπο. Όμως, σε έναν μεγάλο βαθμό, το αντικατέστησα με τους πολύ σημαντικούς, αδελφικούς φίλους που απέκτησα στην εφηβεία. Τον Νίκο, τον Γιώργο, τον Χάρη και τον Σπύρο. Οι φίλοι μου μού κάλυψαν μεγάλα κενά και μου έδωσαν τη δυνατότητα να αναπτύξω τον εαυτό μου σε ένα πλαίσιο ασφάλειας, δοσίματος και φιλίας. Δεν σου κρύβω ότι αισθάνομαι τυχερός που παίζω, αυτή την περίοδο, σε ένα έργο για την αντρική φιλία, που είναι κάτι που το έχω ζήσει και το έχω απολαύσει σε μεγάλο βαθμό».

Άγριες Μέλισσες Κλεομένης ηθοποιός

Πόσο εύκολο είναι να συνδυάζεις τη δουλειά, δεδομένων όλων αυτών που κάνεις, με την οικογένεια;

«Είναι σχεδόν μια δεκαπενταετία που βλέπω τις ώρες με τον μεγεθυντικό φακό και πολλές φορές οι πιο προσωπικές μου ώρες είναι όταν βρίσκομαι στο τιμόνι και οδηγώ. Είναι δύσκολο να το συνταιριάξεις. Αυτό που μετράει, όμως, είναι η προσπάθεια να είσαι “παρών” σε όλα τα σπουδαία και μεγάλα, που είναι το πολύ μεγάλο κομμάτι της δουλειάς σου – και τη λατρεύεις, όπως τη λατρεύω εγώ – και της οικογένειας σου, που είναι η ύψιστη δημιουργία σου. Δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος, αλλά να προσπαθείς να είσαι τέλειος».

Ο Κλεομένης ωστόσο επιστρέφει με την σειρά «Άγριες Μέλισσες» και... αλλαγές. Τι διαφορετικό θα δούμε και «σκάει» σαν βόμβα;

Ο «Κλεομένης» από τις Άγριες Μέλισσες έκανε αποκάλυψη για τη σειρά

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ή αλλιώς ο «Κλεομένης» από τις Άγριες Μέλισσες, παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη και δε δίστασε να κάνει μία αποκάλυψη για τη σειρά και για τον χαρακτήρα του Δημητράκη, ο οποίος μπήκε στη διαδικασία να προδώσει έναν άνθρωπο που τον εμπιστεύτηκε.

Ο γνωστός ηθοποιός έφερε τα πάνω κάτω από την πρώτη κιόλας στιγμή που μπήκε στο σίριαλ. Μπορεί να κάνει τον "κακό", ωστόσο ο Θανάσης Κουρλαμπάς γνωρίζει πολύ καλά πως έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσει στο έπακρον, την ευκαιρία που του δίνει ο ρόλος του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», εξήγησε την οπτική του απέναντι στο σίριαλ, τα όσα γίνονται στα τελευταία επεισόδια με τον Δημητράκη αλλά και την μεγάλη του ευχαρίστηση στο να ενσαρκώνει έναν τέτοιο χαρακτήρα.

Η σύζυγος του «Κλεομένη», «Πηνελόπη», αποφασίζει να το σκάσει μαζί με τον «Μελέτη». Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια.

«Ένα από τα προτερήματα αυτής της σειράς είναι το εξαιρετικό της σενάριο. Ένα πολύ καλογραμμένο σενάριο από την Μελίνα με συνεχείς ανατροπές. Μην ξεχνάμε πως είναι καθημερινό το σίριαλ οπότε πρέπει να κρατάει έναν καλό ρυθμό και να έχει συνεχώς αυξανόμενο το ενδιαφέρων των τηλεθεατών. Νομίζω ότι έχει γίνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά.

Ο Δημητράκης έλαβε αυτό που του άξιζε από τη στιγμή που μπήκε σε μια διαδικασία να προδώσει αυτό τον άνθρωπο για τον οποίο φαίνεται πως δημιούργησε και κάποια συναισθήματα.

Σε αυτή την ιστορία με τον Δημητράκη, μέσα από τον Κλεομένη, είχα την ευκαιρία εγώ σαν ηθοποιός να δείξω περισσότερη ποικιλία στο χαρακτήρα. Να μην είναι ο κλασικός κακός. Τον κάθε άνθρωπο, εδώ είναι και το μεγάλο στοίχημα όταν καλείσαι να ερμηνεύσεις έναν ρόλο, πρέπει πρώτα να τον αγαπήσεις και να τον δικαιολογήσεις.

Να τον εξηγήσεις μέσα σου ώστε να μπορέσεις να βγάλεις όσα περισσότερα στοιχεία γίνεται που να συνθέτουν την εικόνα του. Να μην παρεκκλίνεις αλλά να τον κάνεις κτήμα σου», ήταν τα λόγια του Θανάση Κουρλαμπά.

Κλεομένης spoiler Άγριες Μέλισσες