Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου που προκάλεσε την αντίδραση της Δούκισσας Νομικού

Υπέροχα λόγια από την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου που προκάλεσε την αντίδραση της Δούκισσας Νομικού

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση προκειμένου να ευχηθεί τα χρόνια πολλά στον μεγάλο της γιο, η οποία προκάλεσε την αντίδραση, της Δούκισσας Νομικού.

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στους γιους της και δε διστάζει να το δείχνει σε πολλές περιπτώσεις και μέσα από τα social media.

Σήμερα, ο γιος της Φίλιππος - Ραφαήλ γίνεται 12 και έτσι, η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να του ευχηθεί με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Η γλυκιά φωτογραφία της, ήταν τόσο υπέροχη που έκανε μέχρι και τη Δούκισσα Νομικού να σχολιάσει!

Αυτή είναι η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου που προκάλεσε την αντίδραση της Δούκισσας Νομικού

«12! Έφτασε πια η ηλικία που χρειάζεται να σου κάνω κεφαλοκλείδωμα για να σου δώσω ένα φιλί... Ας είναι..

Όσο και αν μεγαλώσεις πάντα θα χωράς στην αγκαλιά μου...

Και όσο και αν «δεν την θες», πάντα θα είναι εκεί για εκείνες τις λίγες, κρυφές φορές που θα την χρειάζεσαι...

Σ’αγαπώ μοναδικέ μου..

Χρόνια πολλά, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε η Σίσσυ Χρηστίδου

Δείτε εδώ και την πιο απίστευτη φωτογραφία με μαγιό που ανέβασε τις προάλλες η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αντρική φιγούρα που "έκρυψε" σε ανάρτηση της

Οι καλοκαιρινές διακοπές για την Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχουν τέλος. Μετά τη Μύκονο, την Πάρο και άλλα νησιά που επισκέφθηκε, βρίσκεται στην πανέμορφη Κέρκυρα και δεν σταματά τις αναρτήσεις. Σε μια από αυτές μάλιστα, "έκρυψε" με το καπέλο της μια αντρική φιγούρα, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

Η παρουσιάστρια λίγο πριν επιστρέψει δυναμικά τη νέα τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συχνότητα του OPENtv με την εκπομπή «Έλα χαμογέλα», η οποία κάνει τρομερή επιτυχία και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο, γεμίζει τις μπαταρίες της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι λάτρης των social media και καθημερινά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές στιγμές από καλοκαιρινές της διακοπές που κάνει με αγαπημένα της πρόσωπα. Σε όλες τις φωτογραφίες που δημοσιεύει να σημειώσουμε είναι σαν άλλος άνθρωπος από την τρομερή αλλαγή στην εμφάνιση της.

Σε μια πρόσφατη ωστόσο ανάρτηση της από την όμορφη Κέρκυρα, είδαμε να κρύβει με το καπέλο της μια αντρική φιγούρα, την οποία δεν άργησε να μας αποκαλύψεις. Πρόκειται για τον Παύλο Σταματόπουλο, ο οποίος είναι εκτός από καλός της συνεργάτης, κολλητός της φίλος και νονός του γιου της.

Σίσσυ Χρηστίδου άντρας

«Δεν μπορώ να σε βάλω στο story μου, κρύβεσαι! Όχι εγώ το καπέλο», είπε γελώντας η Σίσσυ Χρηστίδου.