Κατάμαυρη στις διακοπές της η Σίσσυ Χρηστίδου

Αυτό κι αν είναι επιτυχία!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατάμαυρη στις διακοπές της η Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου συνεχίζει ακάθεκτη τις καλοκαιρινές της διακοπές στις Κυκλάδες, και όπως φαίνεται μέσα από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει γίνει κατάμαυρη από την ηλιοθεραπεία.

Είναι αλήθεια πως το μαυρισμένο κορμί είναι το όνειρο κάθε γυναίκας για το καλοκαίρι. Μπορεί μερικές να μην το καταφέρνουμε, αλλά φαίνεται πως η Σίσσυ Χρηστίδου, το έχει πάει σε άλλο επίπεδο!

Η παρουσιάστρια, έχοντας ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για φέτος, επισκέφθηκε αρχικά την Πάρο, στη συνέχεια τη Νάξο και τώρα βρίσκεται στη Μύκονο μαζί με τον καλό της φίλο, Παύλο Σταματόπουλο.

Πριν από μερικές μέρες βέβαια, ανέβασε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τα παιδιά της, Μάικ και Φίλιππο.

Σίσσυ Χρηστίδου: Άβαφη και χωρίς κανένα φίλτρο στο σώμα της - Βίντεο από την πισίνα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο ποζάρει στην ξαπλώστρα, έξω από την πισίνα και είναι τελείως άβαφη. Εννοείται, πως το συγκεκριμένο βίντεο, δεν έχει κανένα φίλτρο πάνω στο σώμα της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου προκάλεσε σωστό πανικό τη μέρα που βγήκε και μίλησε ανοιχτά για το πρόγραμμα που ακολούθησε προκειμένου να ξεφορτωθεί από πάνω της τα περιττά κιλά.

Μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αλλά και μέσα από τις τελευταίες εμφανίσεις της στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, η Σίσσυ Χρηστίδου μας δείχνει τη νέα ανανεωμένη εικόνα της και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Έτσι δε θα μπορούσε να μην μας τρελάνει και με το νέο βίντεο που ανέβασε με το μπικίνι της. Η παρουσιάστρια είναι εμφανώς αδυνατισμένη και φαίνεται πως η νέα της εικόνα της αρέσει πολύ. Γι΄αυτό το λόγο ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους πολύ συχνά πλέον για τις εξορμήσεις της στην παραλία.

Το βίντεο αυτό ανέβηκε από την Πάρο, όπου κάνει διακοπές μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Αυτό είναι το βίντεο στο οποίο η Σίσσυ Χρηστίδου είναι άβαφη και χωρίς φίλτρα στο σώμα της