Πού είναι και με ποιον η Σισσυ Χριστίδου στις διακοπές της;

Έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πού είναι και με ποιον η Σισσυ Χριστίδου στις διακοπές της;

Οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου τελείωσαν για φέτος και η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις διακοπές της. Μέσα από φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάθαμε πού είναι και ποιον!

Φέτος το καλοκαίρι, η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αποφασίσει να μην αφήσει ούτε ένα λεπτό να πάει χαμένο και έτσι, από τη στιγμή που το «Έλα Χαμογέλα» έριξε αυλαία, έφυγε από την Αθήνα και απολαμβάνει το καλοκαίρι της στα ελληνικά νησιά.

Συγκεκριμένα, μετά από ένα πέρασμα που έκανε από την Πάρο, η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε στη Νάξο, όπου κάνει διακοπές μαζί με τον καλό της φίλο και κουμπάρο, Παύλο Σταματόπουλο αλλά και με τα δύο της παιδιά.

Σίσσυ Χρηστίδου διακοπές

Σίσσυ Χρηστίδου: Άβαφη και χωρίς κανένα φίλτρο στο σώμα της - Βίντεο από την πισίνα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο ποζάρει στην ξαπλώστρα, έξω από την πισίνα και είναι τελείως άβαφη. Εννοείται, πως το συγκεκριμένο βίντεο, δεν έχει κανένα φίλτρο πάνω στο σώμα της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου προκάλεσε σωστό πανικό τη μέρα που βγήκε και μίλησε ανοιχτά για το πρόγραμμα που ακολούθησε προκειμένου να ξεφορτωθεί από πάνω της τα περιττά κιλά.

Μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αλλά και μέσα από τις τελευταίες εμφανίσεις της στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, η Σίσσυ Χρηστίδου μας δείχνει τη νέα ανανεωμένη εικόνα της και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Έτσι δε θα μπορούσε να μην μας τρελάνει και με το νέο βίντεο που ανέβασε με το μπικίνι της. Η παρουσιάστρια είναι εμφανώς αδυνατισμένη και φαίνεται πως η νέα της εικόνα της αρέσει πολύ. Γι΄αυτό το λόγο ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους πολύ συχνά πλέον για τις εξορμήσεις της στην παραλία.

Το βίντεο αυτό ανέβηκε από την Πάρο, όπου κάνει διακοπές μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Αυτό είναι το βίντεο στο οποίο η Σίσσυ Χρηστίδου είναι άβαφη και χωρίς φίλτρα στο σώμα της