Κατερίνα Γερονικολού: Η πτώση της με αλεξίπτωτο!

Δείτε την ανάρτηση

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Κατερίνα Γερονικολού: Η πτώση της με αλεξίπτωτο!

Εκτός από πανέμορφη και ταλαντούχα η ηθοποιός, Κατερίνα Γερονικολού είναι και πολύ θαρραλέα, τουλάχιστον αυτό απέδειξε με την πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου την είδαμε ένα λεπτό πριν κάνει μια βουτιά στο κενό και την πρώτη της πτώση της με αλεξίπτωτο!

Στην Λευκάδα βρίσκεται η γλυκύτατη Κατερίνα Γερονικολού και απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη. Εκτός από να κάνει ηλιοθεραπεία και κολύμπι στη θάλασσα η Κατερίνα τόλμησε να ενασχοληθεί και με τα extreme sports. Η πρώση της με αλεξίπτωτο είναι γεγονός! Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Κατερίνας Γερονικολού από την πτώση με το αλεξίπτωτο!

Κατερίνα Γερονικολού Ελεύθερη Πτώση

«Time To Rethink?
????????????????????????????????????????????????????
#αλεξίπτωτοπλαγιάς #ανεμοπορία
#ουάου #experiencedifferent», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του βίντεο που πόσταρε στο Instagram η Κατερίνα Γερονικολού.

Ενδιαφέρον έχει και το γεγονός ότι της σχολίασε και η Μιμή Ντενίση!
«Ατρόμητη βλέπω», της έγραψε.

Δείτε την τρυφερή ευχή που έκανε η Κατερίνα στον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη για τα γενέθλιά του

Ρομαντική απόδραση για Γιάννη Τσιμιτσέλη - Κατερίνα Γερονικολού - Φωτογραφίες στη δημοσιότητα

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο πίσω τους την Αθήνα και να κάνουν μία ρομαντική απόδραση στη Λευκάδα. Μάλιστα, έχουν βγει στη δημοσιότητα και οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές του ζευγαριού.

Οι δυο ηθοποιοί ανεβάζουν στους λογαριασμούς τους στο Instagram πανέμορφες στιγμές από τα μέρη που επισκέπτονται και η διάθεσή τους είναι ανεβασμένη στο πολύ..

Μπορεί να μην ποζάρουν μαζί, καθώς επιθυμούν όσο μπορούν να κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά ποζάρουν ο ένας στο φακό του άλλου.

Οι δυο τους επέλεξαν το Ιόνιο Πέλαγος για τις φετινές διακοπές τους και η αλήθεια είναι πως οι φωτογραφίες τους μας έχουν εντυπωσιάσει!

Νέο σπίτι - μεζονέτα, νέα αρχή για τον αγαπημένο Γιάννη Τσιμιτσέλη και την σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού και μάλιστα εκτός Αθηνών. Εξοχικό σπίτι στο Αλεποχώρι Μεγάρων ετοιμάζει το ζευγάρι. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.