Δέσποινα Βανδή: Η τρυφερή ανάρτηση με την Μελίνα Νικολαϊδη!

"Λιώσαμε"

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: Η τρυφερή ανάρτηση με την Μελίνα Νικολαϊδη!

Ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz είναι η Δέσποινα Βανδή, η οποία τον τελευταίο καιρό διαθέτει και δική της εκπομπή. Αυτόν τον καιρό απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μοιράζεται τρυφερές στιγμές με την οικογένειά της. Το Instagram "έλιωσε" η πρόσφατη ανάρτησή της με την κόρη της!

Αναλυτικότερα, η Δέσποινα και η πανέμορφη κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη ποζάρουν γλυκά και κοιτώντας η μία την άλλη με αγάπη. Η φωτογραφία είναι υπέρμετρα τρυφερή, αλλά ως γνωστόν μία εικόνα ισούται με 1000 λέξεις γι'αυτό παρακάτω θα βρείτε την εν λόγω φωτογραφία.

Αυτή είναι η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η Δέσποινα Βανδή με την κόρη της!

Δέσποινα Βανδή ανάρτηση  κόρη

"My world...", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Δέσποινα Βανδή!

Διαβάστε εδώ για τις νέες εξελίξεις για την εκπομπής της Βανδή. Τι θα δούμε;

Μελίνα Νικολαΐδη: Έχει την κορμάρα της μαμάς της - Η νέα φωτογραφία με μαγιό που «τρέλανε» το διαδίκτυο

Η Δέσποινα Βανδή, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το μαγιό, μαζί με την μεγάλη της κόρη, Μελίνα Νικολαϊδη. Αυτό που μπορούμε να πούμε με μεγάλη σιγουριά, είναι ότι η μικρή έχει την κορμάρα της μαμάς της!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της και όσο περνάνε τα χρόνια, οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά. Μαμά και κόρη, ανεβάζουν πολύ συχνά κοινές φωτογραφίες στο Instagram και δείχνουν να είναι αχώριστες!

Πλέον, έχουν αφήσει πίσω τους τις υποχρεώσεις και απολαμβάνουν και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Έτσι, η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να ανεβάσει μία πολύ όμορφη φωτογραφία από την παραλία.

Κάνει ηλιοθεραπεία μαζί με την Μελίνα και «ρίχνει» το Instagram.

Δέσποινα Βανδή κόρη

Δείτε στο μεταξύ και τι ακριβώς συμβαίνει με την εκπομπή της Δέσποινας Βανδή στο Open.