Στη «φόρα» φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα από το βίντεο κλιπ με τη σύντροφό του

Βγήκε στη δημοσιότητα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στη «φόρα» φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα από το βίντεο κλιπ με τη σύντροφό του

Μόλις σήμερα βγήκε στη «φόρα», μία νέα φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα, από τα γυρίσματα του νέου του επιτυχημένου βίντεο κλιπ, για το τραγούδι «Βικτώρια», στο οποίο μάλιστα, πρωταγωνιστεί η αγαπημένη του σύντροφος, Χριστίνα Παπαδέλη.

Οι Μέλισσες συνεχίζουν να "σαρώνουν" με τις επιτυχίες τους. Κάθε τους τραγούδι γίνεται ανάρπαστο και μάλιστα, το πιο πρόσφατο βίντεο κλιπ του, κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα, καθώς είδαμε για πρώτη φορά τον αγαπημένο τραγουδιστή σε μία δουλειά με την σύντροφό του.

Έτσι, σήμερα ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να θυμηθεί ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα του συγκεκριμένου βίντεο κλιπ και ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία.

Tα likes όπως μπορείτε να φανταστείτε έπεσαν "βροχή", ωστόσο χθες, οι Μέλισσες ανακοίνωσαν μερικά δυσάρεστα νέα. Δείτε εδώ τι συνεβη.

Αυτή είναι η φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα που βγήκε στη «φόρα» από το βίντεο κλιπ που παίζει η σύντροφός του

Δημοσίευσε βίντεο με τη σύντροφό του ο Χρήστος Μάστορας

Ο Χρήστος Μάστορας μπορεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μια ανάρτηση του, όπως και πριν λίγες ημέρες το βίντεο κλιπ του, αποκάλυψε πως είναι σε σχέση και πολύ ερωτευμένος. Πριν λίγο επίσης, δημοσίευσε βίντεο με τη σύντροφό του να χορεύει.

Ο λόγος για την Χριστίνα Παπαδέλη με την οποία βρίσκεται σε σχέση. Μπορεί το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό να είχε χωρίσει όπως γραφόταν, ωστόσο πλέον είναι και πάλι μαζί, παρόλο που δεν έχουν επιβεβαιώσει το γεγονός.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, ο Χρήστος Μάστορας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με την σύντροφό του και την οικογένεια της να χορεύουν στους ρυθμούς του νέου του τραγουδιού «Viktoria».

Ο τραγουδιστής αρκέστηκε να γράψει στην ανάρτηση του «Οικογένεια Χωραφά».

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, ο Χρήστος Μάστορας έκανε γνωστό ένα πολύ ευχάριστο γεγονός με μια ανάρτηση που έκανε επίσης στο λογαριασμό του στο Instagram.