Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δικαίωση για τη Ζένια του Power of Love - Τι συνέβη;

Το ανακοίνωσε η ίδια

Δικαίωση για τη Ζένια του Power of Love - Τι συνέβη;
News 13.08.2020 16:54
Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
ΝΕΦΕΛΗ ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Λίγες μέρες μετά το αρχικό ξέσπασμά της, ήρθε επιτέλους η δικαίωση για τη Ζένια Σολδάτου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Power Of Love. Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς έχει συμβεί με το θέμα που την απασχολούσε.

Είχαν βγει πριν λίγο καιρό κάποια δημοσιεύματα που έθιγαν την Ζένια Σολδάτου και υπονοούσαν άσχημα πράγματα για το πρόσωπό της. Μετά από συνέντευξη της Ζένιας στο «Καλοκαίρι #not», όπου μίλησε για όλα αυτά, τα δημοσιεύματα «κατέβηκαν» από το ίντερνετ και η ίδια, θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να ευχαριστήσει την εκπομπή για την βοήθεια τους.

Στο μεταξύ δείτε εδώ ποια πρώην παίκτρια του Power of Love θέλει να πάει στο GNTM.

Τι είχε συμβεί με τη Ζένια του Power of Love

«Υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα που αναφέρονται επώνυμα στο πρόσωπό μου ή που αναφέρουν απλά το όνομά μου το οποίο είναι ιδιαίτερο οπότε γίνεται αντιληπτό ότι αναφέρονται σε εμένα. Σε αυτά τα site συκοφαντούμε πλήρως μέσω ψευδών ειδήσεων και γεγονότων τα οποία τα παρουσιάζουν ως αληθή και δημιουργούν απατηλές εντυπώσεις στον κόσμο.

Αφήνουν υπονοούμενα του τύπου, «τζάμπα διακοπές», «υπάρχουν χορηγοί», «κάνει τζάμπα διακοπές και ξέρει αυτή τι να κάνει». Αφήνουν υπονοούμενα που όλοι καταλαβαίνουμε τι θέλουν να πουν. Μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο κοινωνικό αλλά κυρίως στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Το συγκεκριμένο site έχει πάρει φωτογραφίες είτε από διακοπές είτε από διαφημίσεις που κάνω.

Δημιουργούν λάθος εντυπώσεις ότι ψάχνω μάλλον για κάποια άλλα πράγματα. Από ότι φαίνεται όποιος δουλεύει μέσω Instagram ψάχνει για χορηγούς ή κάτι τέτοιο. Είναι αισχρά τα σχόλια. Ντρέπομαι που έχουν αφήσει να μπει σε site κάτι τέτοιο. Είναι λυπηρό γιατί από ότι έχω δει τα γράφουν γυναίκες. Θεωρώ απαράδεκτο να βγαίνει κάτι τέτοιο δημόσια. Έστειλα τα άρθρα στον δικηγόρο μου και του είπα να πράξει όπως αρμόζει.

Θα κάνω ότι χρειαστεί για να κατεβάσουν ότι έχει ανέβει μέχρι σήμερα γιατί από ότι είδα ήταν αρκετά τα άρθρα. Δε μπορεί να με κρίνει εμένα κανένας για το πώς θα διαφημίσω ένα μαγιό, για να μου στέλνουν το μαγιό πρέπει να το διαφημίσω πάνω στο σώμα μου αλλιώς θα είχε μείνει πάνω σε μια κρεμάστρα» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ζένια Σολδάτου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Παναγιώτης Θεόφιλος: Παντρεύεται ο πρώην παίκτης του Power of Love

MasterChef - Γιώργος Λασκαρίδης: Τα είχε με την πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Power of love;

Share