Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Άσχημα νέα για τη Λένα Ζευγαρά

Τι συνέβη;

Άσχημα νέα για τη Λένα Ζευγαρά
News 13.08.2020 18:04
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πολύ άσχημα φαίνεται πως είναι τα νέα που κυκλοφόρησαν για τη γνωστή τραγουδίστρια Λένα Ζευγαρά, η οποία λόγω των εξελίξεων με την εξάπλωση του κορωνοϊού σε όλη τη χώρα, αναγκάστηκε να ακυρώσει τις εμφανίσεις της και τις συναυλίες της.

Μπορεί η άρση των μέτρων να επέτρεψε σε πολλούς καλλιτέχνες να ανέβουν και πάλι στη σκηνή, ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν μετά τα αυξημένα κρούσματα και τους συνεχόμενους θανάτους.

Έτσι, η Λένα Ζευγαρά, όπως και η Πάολα, αναγκάστηκε να ακυρώσει τις συναυλίες της μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

«Μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις των μέτρων της Κυβέρνησης για την αύξηση των κρουσμάτων Covid-19 και σεβόμενοι των οδηγιών για τη διασφάλιση της υγείας όλων μας, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ακύρωση των ακόλουθων προγραμματισμένων συναυλιών της κυρίας Λένας Ζευγαρά.

14/8 Κουρούτα-Αμαλιάδα

15/8 Καλλιθέα-Χαλκιδική

22/8 Ρόδος

23/8 Ζάκυνθος

29/8 Βόλος

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξή σας. Ευχόμαστε και προσευχόμαστε να είμαστε κοντά σας το συντομότερο. Η μουσική πάντα ένωνε και θα ενώνει τους ανθρώπους!».

Δείτε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση:

Λένα Ζευγαρά ανακοίνωση

Πέρα από τη Λένα Ζευγαρά, άσχημα νέα ανακοίνωσε και ο Χρήστος Μάστορας

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, μερικά δυσάρεστα νέα που αφορούν τόσο τον ίδιο και το συγκρότημά του, Μέλισσες.

Μπορεί κατά τη διάρκεια της καραντίνας, οι Μέλισσες να πάγωσαν προσωρινά τις εμφανίσεις τους, ωστόσο μετά την άρση των μέτρων το έριξαν και πάλι στη δουλειά και δείχνουν να είναι πολύ ενθουσιασμένοι.

Ωστόσο, η νέα αύξηση των κρουσμάτων και η εξάπλωση του κορωνοϊού, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, έχει μπει εμπόδιο στα σχέδια του συγκροτήματος.

Αυτά είναι τα δυσάρεστα νέα για τον Χρήστο Μάστορα

Έτσι, θέλησαν να ανακοινώσουν πως ακυρώνουν τις συναυλίες που είχαν προγραμματίσει να κάνουν σε Δράμα και Χαλκιδική, προκειμένου να μην υπάρξει καμία επιπλοκή.

Παράλληλα, συνέστησαν στο κοινό να ακούει όσα έχουν να πουν οι ειδικοί και να κρατάει αποστάσεις, ενώ οι προετοιμασίες για τη μεγάλη συναυλία που θα κάνουν στην Αθήνα, συνεχίζονται κανονικά.

Μέλισσες συναυλίες

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκίνησε η Λένα Ζευγαρά - "Δε με ενδιαφέρει πόσο θα ζήσω..."

Λένα Ζευγαρά: "Είχε τύχει να πεινάσω! Είχα δυο ευρώ και σκεφτόμουν να φάω!"

Share