Το μήνυμα όλο νόημα της Μελίνας Ασλανίδου

Τα λόγια της συγκίνησαν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το μήνυμα όλο νόημα της Μελίνας Ασλανίδου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου, θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση μέσα από την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα μήνυμα όλο νόημα, το οποίο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια καθημερινά επιλέγει να ανεβάζει στο Instagram τις σκέψεις της και τους προβληματισμούς της, χωρίς να φοβηθεί για τις αντιδράσεις και τα σχόλια που μπορεί να αποκομίσει.

Έτσι κάτι αντίστοιχο έκανε και στην τελευταία της ανάρτηση, ενώ χθες ράγισε καρδιές για τον θάνατο που την τσάκισε.

Αυτό είναι το μήνυμα όλο νόημα της Μελίνας Ασλανίδου

«Καλημέρα όμορφα θαύματα ... δώστε χρώματα στην ζωή σ αυτές τις παράξενες μέρες ... ας το γλεντήσουμε όπως μας γλεντάει .. ξέρω κ εγώ ?? Χαχαχα καλή μέρα πάντως», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε, συνοδεύοντας με αυτόν τον τρόπο το ιδιαίτερο μήνυμά της.

Χαρμόσυνη αποκάλυψη από την Μελίνα Ασλανίδου - «Για πρώτη φορά...»

Η Μελίνα Ασλανίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια πολύ χαρμόσυνη αποκάλυψη για ένα γεγονός που έζησε για πρώτη φορά και είναι πολύ χαρούμενη.

Η τραγουδίστρια είναι λάτρης των social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή. Ενώ, κάνει και διάφορες ενημερώσεις για τα νέα της επαγγελματικά βήματα.

Ενδιάμεσα με τις διακοπές της στην όμορφη Κρήτη όπου μένει με το σύντροφό της, η Μελίνα Ασλανίδου έκανε και για πρώτη φορά μια παρουσίασης στο Επιμελητήριο Χανίων.

Στο λογαριασμό της, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη ημέρα για την οποία νιώθει πολύ χαρούμενη. Όλες είναι άκρως εντυπωσιακές.

«Την Παρασκευή 31.7.20 μια πρόσκληση από το Επιμελητήριο Χανίων,έγινε η αφορμή να παρουσιάσω για πρώτη φορά στα χρονικά την εκδήλωση για την παρουσίαση της διαδικτυακής καμπάνιας», έγραψε στη λεζάντα της η Μελίνα Ασλανίδου. Πριν λίγες ημέρες δείτε τον συγκινητικό λόγο που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.