Επιστροφή μεγατόνων στο OPENtv

Το πρόσωπο "φωτιά"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επιστροφή μεγατόνων στο OPENtv

Μια επιστροφή μεγατόνων έχουμε στο κανάλι του OPENtv. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Secret στα Παραπολιτικά. αναμένεται να δούμε στο τιμόνι του δελτίου ειδήσεων του σταθμού έναν γνωστό και με πολλά χιλιόμετρα στον χώρο της ενημέρωσης δημοσιογράφο.

«Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Χρήστου Παναγιωτόπουλου στον τομέα Ενημέρωσης του OPEN, γεγονός που φέρνει συνεχώς στον ορίζοντα νέα δεδομένα και καινούργιους παίκτες» σημειώνεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Πιο συγκεκριμένα, στο ίδιο ρεπορτάζ, επισημαίνεται πως «έτσι, μετά την παραίτηση της Στέλλας Γκαντωνά από το κανάλι της Παιανίας, τη θέση της στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου παίρνει ο προερχόμενος από το Blue Sky (όπου και την περσινή σεζόν παρουσίαζε καθημερινή βραδινή εκπομπή) Γιάννης Παπαδόπουλος.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει βρεθεί στο πόστο του άνκορμαν πάρα πολλά χρόνια, με το ισχυρότερο στίγμα του να το δίνει την περίοδο που αποτελούσε μέλος του ΑΝΤ1». Ωστόσο, από το κανάλι του OPENtv «έσκασε» και μια έκτακτη ανακοίνωση. Δείτε εδώ τι συμβαίνει.

OPENtv Γιάννης Παπαδόπουλος

Η ανακοίνωση του OPENtv για την επιστροφή της Μαρίας Μπακοδήμου

Κυκλοφόρησε η επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή που πρόκειται να αναλάβει η Μαρία Μπακοδήμου στο Open. Ενώ όλα είναι έτοιμα για το Δικαστήριο Μόδας, έγινε μία ανατροπή την τελευταία στιγμή και άλλαξαν τα δεδομένα.

«To πιο συναρπαστικό παιχνίδι μόδας έρχεται στο OPEN

- Tι μπορείς να κάνεις μέσα σε λίγες ώρες;

  • Να αλλάξεις στυλ
  • Να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση.
  • Να κάνεις μια νέα αρχή!

Το Style Me Up, το νέο συναρπαστικό παιχνίδι μόδας που δίνει την ευκαιρία σε γυναίκες και άντρες να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία και να ανακαλύψουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, αλλάζοντας εντυπωσιακά την εμφάνισή τους, έρχεται στο OPEN τον Σεπτέμβριο.

Μαρία Μπακοδήμου εκπομπή Open

Στο Style Μe Up θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την ιστορία τους, αλλά και τον λόγο που θέλουν να αλλάξουν στυλ, εμπνέοντας την ομάδα των ειδικών που θα αναλάβει τη «μεταμόρφωσή» τους

Η Μαρία Μπακοδήμου, μαζί με μια επιτροπή καταξιωμένων επαγγελματιών από τον ευρύτερο χώρο της μόδας, υποδέχεται τηλεθεατές που θέλουν να ανανεώσουν την εικόνα τους και να αναγεννηθούν, ενισχύοντας τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή τους.

Δηλώσεις συμμετοχής στο stylemeup@tvopen.gr».

Η ανατροπή έχει να κάνει ακριβώς με το όνομα της εκπομπής, το οποίο δε θα είναι τελικά Δικαστήριο Μόδας, αλλά Style Me Up, ενώ δείτε εδώ και ποιο πρόσωπο πέρασε από οντισιόν για την κριτική επιτροπή της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου.

TAGS