Η ανάρτηση - αποκάλυψη της Σίας Κοσιώνη στο Instagram

Που βρίσκεται με τον Κώστα Μπακογιάνη και το γιο τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανάρτηση - αποκάλυψη της Σίας Κοσιώνη στο Instagram

Με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σία Κοσιώνη, αποκάλυψε που κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με το σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη και τον καρπό του έρωτα τους, το γιο τους.

Το ζευγάρι διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού δεν θέλει να δίνει τροφή για σχόλια για αυτό και κρατά την προσωπική του ζωή εκτός media. Παρόλο που στα social media μοιράζοντας διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους.

Οι καλοκαιρινές διακοπές για την Σία Κοσιώνη και τον Κώστα Μπακογιάννη, ξεκίνησαν πριν από λίγες εβδομάδες όπως είδαμε από τις αναρτήσεις της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Ωστόσο, δεν μας είχε αποκαλύψει σε ποιο νησί βρίσκονται.

Χθες, όμως έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έκανε γνωστό πως οικογενειακώς έχουν ταξιδέψει στην όμορφη Κρήτη. Δείτε εδώ φωτογραφία της Σίας με "καυτό' μπικίνι στην θάλασσα.

Αυτή είναι η ανάρτηση αποκάλυψη της Σίας Κοσιώνη στο Instagram

Σία Κοσιώνη instagram

Η κάμερα «τσάκωσε» Σία Κοσιώνη και Κώστα Μπακογιάνη στην Κρήτη

Η Σία Κοσιώνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, και έτσι, αυτή τη φορά, έφυγε μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Κώστα Μπακογιάννη, από την Αθήνα και πήγαν στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρέθηκε στα Χανιά, τον τόπο καταγωγής του Δημάρχου Αθηναίων.

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για το λόγο αυτό, αποφεύγουν τους φωτογράφους στις κοινές τους εμφανίσεις και δεν ανεβάζουν κοινά στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Οι δυο τους, μαζί με τον μικρό Δήμο, επισκέφθηκαν την Κρήτη και περνούν τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές τους στα πανέμορφα Χανιά.

Η κάμερα του zarpanews.gr τους "συνέλαβε" σε μία κοινή τους έξοδο.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης γάμος