Ερωτευμένο ζευγάρι στο σπίτι του GNTM 3

Τι θα δούμε;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Ερωτευμένο ζευγάρι στο σπίτι του GNTM 3

Τα γυρίσματα GNTM 3 έχουν ήδη ξεκινήσει και το παιχνίδι απ'ο,τι μαθαίνουμε θα μας αφήσει όλους άφωνους με τις εξελίξεις του. Μπορεί το ριάλιτι μόδας να μην έχει κάνει ακόμα πρεμιέρα στις οθόνες μας, αλλά πληροφορίες θέλουν να υπάρχει ήδη ένα ερωτευμένο ζευγάρι στο σπίτι του GNTM 3.

Εκείνο που έχει ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό είναι ότι φέτος και για πρώτη φορά στο διαγωνισμό θα συμμετέχουν και άντρες μοντέλα εκτός από γυναίκας και μάλιστα θα μένουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι. Παράλληλα, εντυπώσεις προκαλεί και το γεγονός ότι θα υπάρχει ένα "ιδιαίτερο" δωμάτιο στο οποία οι κάμερες δεν θα έχουν θέση και θα προορίζεται για πιο τρυφερές στιγμές.

gntm 3 ερωτευμένο ζευγάρι

Επιπλέον, όπως βλέπουμε και στο βίντεο παρακάτω ένας έρωτας έχει ήδη γεννηθεί και ένα ζευγάρι έχει δημιουργηθεί. Οι αποχωρήσεις έχουν επίσης ξεκινήσεις, ενώ πληροφορίες θέλουν τα κορίτσια να έχουν αποδεκατιστεί και τα αγόρια να έχουν καλύτερη μοίρα.

Δείτε στο βίντεο πληροφορίες για το ερωτευμένο ζευγάρι στο σπίτι του GNTM 3

Δείτε εδώ τη Βίκυ Καγιά με σατεν σακάκι και μαύρα γυαλιά στα παρασκήνια του GNTM 3

Γιώργος Καραβάς: Στα backstage του GNTM 3 με μικροσκοπικό εσώρουχο που «διαγράφει» τα πάντα

Ο νέος coach του GNTM 3, Γιώργος Καραβάς το έχει ρίξει στη δουλειά! Ανέβασε λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ αποκαλυπτική φωτογραφία, στην οποία ποζάρει στα backstage των οντισιόν με ένα μικροσκοπικό εσώρουχο το οποίο «διαγράφει» τα πάντα.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για έναν από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες. Ο Γιώργος Καραβάς είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να τον δούμε στην τηλεόραση, στη θέση της Έλενας Χριστοπούλου.

Το μοντέλο φαίνεται να έχει ενθουσιαστεί με τις νέες του αρμοδιότητες και έτσι, πολλές φορές επιλέγει να ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στιγμιότυπα από τα γυρίσματα.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και πριν από λίγες ώρες, προκαλώντας πολλαπλά εγκεφαλικά στους διαδικτυακούς του φίλους.

Βέβαια, πέρα από κούκλος, ο Γιώργος Καραβάς είναι και ένας πολύ στοργικός μπαμπάς. Δείτε εδώ την πιο τρυφερή δημοσίευση με την κορούλα του.

TAGS