Άννα Βίσση: Είδαμε τον κήπο του σπιτιού της και "μείναμε" - Έχει ολόκληρο γήπεδο μπάσκετ

Είναι απλά.... τεράστιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άννα Βίσση: Είδαμε τον κήπο του σπιτιού της και

Το σπίτι της Άννας Βίσση είναι πραγματικά ονειρικό. Ειδικά ο κήπος του σπιτιού της, ο οποίος όπως είδαμε έχει ολόκληρο γήπεδο του μπάσκετ. Θα "μείνετε" με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Η τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει το σπίτι της τον δικό της μοναδικό παράδεισο. Εκτός της πισίνας όπου έχουμε δει πως έχει η οποία είναι και τεράστια, έχει δικό της μποστάνι και είναι μέσα στο πράσινο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Άννα Βίσση, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τον κήπο της και τα σχόλια έπεσαν σαν την βροχή.

Κι όχι άδικα μάλιστα, αφού μέχρι και εμείς τον ζηλέψαμε και αυτό γιατί έχει μέχρι και το δικό της γήπεδο του μπάσκετ!

Πριν ωστόσο επιστρέψει στο σπίτι της, η Άννα Βίσση έκανε τις διακοπές της και δημοσίευσε φωτογραφία με την κόρη της, δίχως ίχνος μακιγιάζ.

Άννα Βίσση: Με μαύρο μαγιό στην πισίνα που έχει στον κήπο του σπιτιού της

Τώρα που η θερμοκρασία στον καιρό έχει φτάσει στα ύψη, η Άννα Βίσση απολαμβάνει τις βουτιές της, όχι στη θάλασσα, αλλά στην πισίνα του σπιτιού της. Μάλιστα, πόζαρε στο φακό και είδαμε στις φωτογραφίες της πως είναι το κορμί της στα 62 της.

Η Άννα Βίσση, αδιαμφισβήτητα διατηρεί ένα απίστευτο κορμί και σε δημόσιες εμφανίσεις της δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη.

Η Άννα Βίσση, δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίες της όπου απολαμβάνει το δροσερό νερό της πισίνας μέσα σε ένα τεράστιο σωσίβιο.

Η Άννα είχε αναφέρει πριν από λίγο καιρό ότι έκανε διαλειμματική νηστεία και τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από εμφανή καθώς στα 62 της χρόνια διαθέτει μια καλλίγραμμη και λεπτή σιλουέτα.

Έτσι είναι το κορμί της Άννας Βίσση στα 62 της

Να πούμε πως μια πολύ χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή για την αγαπημένη τραγουδίστρια, Άννα Βίσση. Δείτε εδώ τι συμβαίνει.