Νίκος Φλωρινιώτης: Όσα είπε για την κόντρα του πατέρα του με τον Λευτέρη Πανταζή - "Ο μπαμπάς μου δεν ακούει..."

Τι δήλωσε;

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Νίκος Φλωρινιώτης: Όσα είπε για την κόντρα του πατέρα του με τον Λευτέρη Πανταζή -

Ο γιος του Γιάννη Φλωρινώτη, Νίκος Φλωρινώτης, παραχώρησε μία συνέντευξη στη δημοσιογραφική ομάδα της τηλεοπτικής εκπομπής "Καλοκαίρι#Not" και μεταξύ άλλων μίλησε για την κόντρα που υπάρχει μεταξύ του πατέρα του και του Λευτέρη Πανταζή.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης που είναι επίσης καλλιτέχνης μίλησε στην εκπομπή του Open εφ' όλης της ύλης. Αναφέρθηκε στην καριέρα του, σε αυτά που αγαπάει να κάνει, στον πατέρα του, ενώ όταν ρωτήθηκε σχετικά με την κόντρα μεταξύ του Γιάννη Φλωρινώτη και του Λευτέρη Πανταζή που ακόμη καλά κρατεί δεν δίστασε να απαντήσει.

Χαρακτηριστικά, πρόθυμα σχολίασε το εξής: «Εγώ το πιστεύω. Ο μπαμπάς μου δεν ακούει, απλά ο κύριος Πανταζής φέρεται λίγο έξυπνα και δεν σχολιάζει τίποτα». Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη συνέντευξη που παραχώρησε, όπου μιλάει για όλους και για όλα.

Αυτά είπε ο Νίκος Φλωρινώτης για την κόντρα του Γιάννη Φλωρινώτη με τον Λευτέρη Πανταζή

Δείτε εδώ πως ο Γιάννης Φλωρινιώτης "έθαψε" τον Λευτέρη Πανταζή.

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Κατακεραυνώνει» τον Λευτέρη Πανταζή και την Άντζελα Δημητρίου - «Και δικαστήρια είχαμε...»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων, δε δίστασε να «κατακεραυνώσει» την Άντζελα Δημητρίου αλλά και τον Λευτέρη Πανταζή, με τον οποίο μάλιστα, έχει βρεθεί και στα δικαστήρια.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για τις κόντρες που έχει δημιουργήσει με τους δύο συναδέλφους του, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που «αδειάζει» δημόσια τον Λευτέρη Πανταζή.

Μεταξύ άλλων σχολίασε πως ενώ συμπαθούσε στην αρχή την Άντζελα Δημητρίου, «στραύωσε» μία συνεργασία τους και έτσι ξεκίνησε η κόντρα τους.

Με αυτόν τον τρόπο «κατακεραύνωσε» ο Γιάννης Φλωρινιώτης τον Λευτέρη Πανταζή και την Άντζελα Δημητρίου

«Πώς δεν υπάρχει, είχαμε και δικαστήρια. Ο Λεύτερης Πανταζής. Έχω σηκώσει το τηλέφωνο και τον συγχώρησα δύο φορές αλλά τα ίδια κάνει συνέχεια, τα ίδια παντελάκη τα ίδια Παντελή μου. Δεν πειράζει ας κάνει ότι θέλει.»

«Την κ. Δημητρίου την συμπαθούσα πάρα πολύ. Βρεθήκαμε τις προάλλες στην Θεσσαλονίκη και λέει αρχίζουμε σε ένα μαγαζί και θέλουμε άλλον έναν τραγουδιστή γιατί το αφεντικό πιστεύει ότι εγώ κι ο τραγουδιστής που θα τραγουδήσουμε δεν θα γεμίσουμε το μαγαζί, οπότε να ‘ρθεις εσύ. Έρχομαι εδώ Αθήνα και με παίρνουν τηλέφωνο από αυτό το μαγαζί.

Λέω η Άντζελα σας είπε; Όχι λένε η Άντζελα δεν μας είπε τίποτα. Κλείνω ραντεβού, πηγαίνω στο μαγαζί κι έρχεται η Άντζελα. Της λέω εσύ τους είπες; Και μου λέει "όχι το είχα ξεχάσει βρε Γιάννη".»

«Όχι δεν συνεργαστήκαμε κι είπε να σου πω και κάτι φεύγω, δεν γουστάρω να δουλέψω με οικογένεια Φλωρινιώτη. Και λέω δεν θες μία κυρά μου, δεν θέλω εκατό. Εσύ με κάλεσες στο μαγαζί; Τελικά έτρεξαν οι επιχειρηματίες πίσω και λέω όχι εγώ αν δουλέψω με αυτήν θα τσακωθώ, θα σκοτωθώ». Για το αν έχουν συναντηθεί ξανά ανέφερε: «Με είδε μια φορά στην κηδεία του Ψάλτη, δεν την γνώρισα, ήταν άβαφη. Με χτυπάει και μου λέει Γιάννη, Γιάννη.»