Ρίγη συγκίνησης με τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη - Η κίνηση που ανατρίχιασε

Ράγισε καρδιές...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη - Η κίνηση που ανατρίχιασε

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος. Με μια κίνηση του, ανατρίχιασε τους διαδικτυακούς του φίλους. Τι συνέβη;

Η οικογένεια του, ακόμη και 4 χρόνια μετά τον ξαφνικό θάνατο του δεν τον ξεχνάει ούτε λεπτό. Όπως δεν τον ξεχνάνε ούτε και οι θαυμαστές του, αφού τα τραγούδια του συνεχίζουν να παίζονται μέχρι και σήμερα.

Ο Τριαντάφυλλος μάλιστα, όπως είχε κάνει γνωστό, αν το δεύτερο παιδάκι που περιμένει με την σύζυγό του είναι αγοράκι θα πάρει το όνομα του αείμνηστου αδερφού του. Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες μια κίνηση του προκάλεσε για ακόμη μια φορά ανατριχίλα και ρίγη συγκίνησης.

Αυτή είναι η κίνηση του αδερφού του Παντελή Παντελίδη που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Τριαντάφυλλος Παντελίδης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο του, όπου μαζί με την Πωλίνα Φιλίππου άκουγαν μια από τις επιτυχίες του Παντελή...

Μπορεί να πέρασε άσχημα, ωστόσο η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, έχει βρει το κουράγιο και χαμογελάει ξανά. Όλοι τους, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Τι θα συμβεί σε λίγο καιρό;

Παντελής Παντελίδης: Προκάλεσε ρίγη συγκίνησης ο αδερφός του με μια παλιά φωτογραφία - Ανατριχίλα

Ράγισε καρδιές ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος. Δημοσίευσε μια παλιά φωτογραφία του αείμνηστου τραγουδιστή και το σχόλιο του συγκινεί.

Η οικογένεια του δεν τον ξεχνάει ούτε λεπτό, παρόλο που έχουν περάσει περίπου 4 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή σε ανισόπεδο κόμβο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο αδερφός του, Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο οποίο ακολουθεί τα βήματα του και ασχολείται με τη μουσική, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια παλιά φωτογραφία του Παντελή από έξοδο τους.

Στην λεζάντα της ανάρτησης του έγραψε «Από μικρό παιδί μου άρεσαν πολύ τα παραμύθια...» με αποτέλεσμα να τους συγκινήσει όλους.

Να σημειώσουμε πως η εφημερίδα Real news αποκαλύπτει τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη με το τροχαίο που του στοίχισε την ζωή. Πόσα είναι τα λεφτά που ζητά η φίλη και συνεπιβάτης στο τζιν, Μίνα Αρναούτη, από την οικογένεια του τραγουδιστή;