Χωρισμός - ταραχή: Τίτλοι τέλους για το πιο παθιασμένο ζευγάρι

Οριστική ρήξη στη σχέση τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χωρισμός - ταραχή: Τίτλοι τέλους για το πιο παθιασμένο ζευγάρι

Κανονική "ταραχή" προκάλεσε στη showbiz, η είδηση για το χωρισμό, του πιο παθιασμένου ζευγαριού που πέρασε τον τελευταίο καιρό. Οι δυο τους, αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους στο δεσμό τους και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μια και καλή.

Το ζευγάρι ήταν μαζί λιγότερο από ένα χρόνο και έτσι η σχέση τους δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση. Οι δυο τους δεν άντεξαν και πολύ και μέσα σε λίγους μήνες, ο χωρισμός έγινε μονόδρομος.

Αυτό είναι το παθιασμένο ζευγάρι που χώρισε και προκάλεσε ταραχή

Ο λόγος για τη Μάιλι Σάιρους και τον Κόντι Σίμπσον, οι οποίοι έκαναν γνωστό πως δεν είναι πλέον μαζί.

Δεκαπενταύγουστο του 2019, μαθαίναμε ότι η διάσημη τραγουδίστρια και ο επίσης διάσημος σύζυγός της, Λίαμ Χέμσγουορθ αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, έπειτα από ελάχιστους μήνες έγγαμου βίου, αλλά πολλά έτη σχέσης, με άπειρα σκαμπανεβάσματα.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι θαυμαστές τους δεν το πήραν και πολύ καλά, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά τους, μιας και το συγκεκριμένο ζεύγος ήταν από τα πιο αγαπητά του Hollywood. Άσε που τέτοιες τύχες, Μάιλι, δεν τις πετάνε έτσι!

Ο Κόμπι ωστόσο μπήκε πολύ ξαφνικά στη ζωή της και οι δυο τους έζησαν μία πολύ έντονη σχέση, η οποία έμελλε να τελειώσει με πολύ έντονο τρόπο. Το ζευγάρι ανέβασε συνέχεια κοινές φωτογραφίες, έκανε δημόσιες ερωτικές εξομολογήσεις και φαινόταν πως οι δυο τους δεν έχουν υπάρξει ποτέ ξανά τόσο ερωτευμένοι όσο ήταν στη συγκεκριμένη σχέση.

Μάιλι Σάιρους χωρισμός

Μέσα από το ρεπορτάζ του ΤΜΖ, απ'όπου έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού, αναφέρεται ότι ο χωρισμός μετράει ήδη κάποιες εβδομάδες, με το λόγο φυσικά να μην έχει γίνει ακόμα γνωστός.

Να σημειώσουμε βέβαια πως κακός χαμός έγινε και με την είδηση πως χώρισε ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, λίγο καιρό αφού ανέβασε την πρώτη του κοινή φωτογραφία στο Instagram. Δείτε εδώ για ποιους πρόκειται και είναι σίγουρο πως θα εκπλαγείται!