Με εξώπλατο ολόσωμο η Τατιάνα Στεφανίδου - Βίντεο πάνω από το σκάφος

Η πίσω όψη της χωρίς ρετούς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με εξώπλατο ολόσωμο η Τατιάνα Στεφανίδου - Βίντεο πάνω από το σκάφος

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τατιάνα Στεφανίδου, ανέβασε ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο, στο οποίο ποζάρει πάνω στο σκάφος της και κάνει μία εντυπωσιακή βουτιά στα νερά των Παξών. Η παρουσιάστρια φοράει το πιο "καυτό" εξώπλατο ολόσωμο μαγιό και προκαλεί σωστό πανικό.

Η Τατιάνα Στεφανίδου συνεχίζει να απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ιόνιο Πέλαγος. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται μαζί με την οικογένειά της στους Παξούς και δείχνει να είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ.

Αυτό είναι το βίντεο της Τατιάνας Στεφανίδου πάνω από το σκάφος με το εξώπλατο ολόσωμο μαγιό

Η παρουσιάστρια το ανέβασε μόλις πριν από λίγα λεπτά και στο συγκεκριμένο βίντεο, τη βλέπουμε να φορά το πιο σικάτο και συνάμα αποκαλυπτικό μαγιό και να κάνει τη βουτιά της σε slow motion!

Δείτε εδώ και την υπέροχη ιστορία για τη γνωριμία της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η πίσω όψη της Τατιάνας Στεφανίδου - Άφιλτρες φωτογραφίες με μαγιό

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τατιάνα Στεφανίδου ανέβασε μερικές εντελώς άφιλτρες φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται ξεκάθαρη η... πίσω όψη της χωρίς ίχνος ρετούς. Η παρουσιάστρια δε συνηθίζει να ανεβάζει τέτοιες φωτογραφίες και σήμερα, μας εντυπωσίασε.

Εδώ και μερικές μέρες, η παρουσιάστρια βρίσκεται στα Επτάνησα μαζί με την οικογένειά της. Ως λάτρης των social media, έχει ανεβάσει μία σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις μαγευτικές διακοπές της και τα likes όπως είναι φυσικό, έχουν πέσει «βροχή»!

Η Τατιάνα Στεφανίδου, ανέβασε πριν από μερικές μέρες ένα στιγμιότυπο στο οποίο ποζάρει με ένα ολόσωμο μαγιό με βαθύ ντεκολτέ, ωστόσο σήμερα έκανε μία κίνηση που δεν περιμέναμε.

Συγκεκριμένα, βούτηξε στα καταγάλανα νερά της Ιθάκης και πόζαρε κάτω από το νερό με το λευκό της μπικίνι.