Χωρίς μπροστινά δόντια ο Γουίλ Σμιθ - Η νέα του εικόνα

Τι του συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χωρίς μπροστινά δόντια ο Γουίλ Σμιθ - Η νέα του εικόνα

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o γνωστός ηθοποιός, Γουίλ Σμιθ εμφανίστηκε χωρίς τα μπροστινά του δόντια, σε μία φωτογραφία μαζί με τον Τζέισον Ντερούλο. Η νέα του εικόνα συγκλόνισε τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο ηθοποιός είναι πολύ ενεργός χρήστης των social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται ιδιαίτερα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του με τους followers του.

Σήμερα, συναντήθηκε με τον φίλο του Τζέισον Ντερούλο και οι δυο τους ανέβασαν μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία στην οποία φαίνεται πως τα δόντια του Γουίλ Σμιθ, είναι σπασμένα.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως το όλο σκηνικό δημιουργήθηκε από ένα βίντεο που ανέβασαν οι δυο τους στο TikTok, στο οποίο υποτίθεται ότι ο τραγουδιστής του σπάει τα δόντια σε ένα παιχνίδι γκολφ.

Μία ανατρεπτική εμφάνισή έκανε σήμερα και η Ελένη Φουρέιρα. Δείτε τη εδώ!

Ποιος είναι ο Γουίλ Σμιθ που εμφανίστηκε χωρίς τα μπροστινά του δόντια

O Γουίλαρντ Κάρολ "Γουίλ" Σμιθ (αγγλικά: Willard Carroll "Will" Smith, γενν. 25 Σεπτεμβρίου 1968) είναι Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός, στιχουργός και ράπερ. Έχει γνωρίσει την επιτυχία στην τηλεόραση, το κινηματογράφο και τη μουσική. Τον Απρίλιο του 2007, η εφημερίδα Newsweek τον αποκάλεσε "τον πιο ισχυρό ηθοποιό του Χόλυγουντ" Ο Σμιθ έχει προταθεί πέντε φορές για Χρυσή Σφαίρα και δύο φορές για Όσκαρ και έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία Γκράμι.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1980, ο Σμιθ απέκτησε μια μέτρια φήμη ως ράπερ με το όνομα The Fresh Prince. Το 1990, η δημοτικότητά του αυξήθηκε δραματικά όταν πρωταγωνίστησε στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του NBC Ο Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ, η οποία διήρκεσε για έξι σεζόν (1990–1996) και έχει προβληθεί σε πολλά τηλεοπτικά δίκτυα από τότε. Μετά το τέλος αυτής της σειράς, ο Σμιθ στράφηκε στον κινηματογράφο, όπου πρωταγωνίστησε σε πολλές επιτυχημένες ταινίες. Είναι ο μοναδικός ηθοποιός που έχει οχτώ συνεχόμενες ταινίες με απολαβές στο εγχώριο box office πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια και ο μοναδικός που έχει οχτώ συνεχόμενες ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί με άνοιγμα στην 1η θέση στο εγχώριο box office.

Το περιοδικό Forbes τον έχει κατατάξει ως τον πιο ακριβοπληρωμένο ηθοποιό παγκοσμίως. Το 2014, οι 17 από τις 21 ταινίες του, στις οποίες είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, απέδωσαν συνολικές απολαβές παγκοσμίως πάνω από $100 εκατομμύρια έκαστη ενώ πέντε από αυτές είχαν συνολικές απολαβές πάνω από $500 εκατομμύρια έκαστη στα παγκόσμια box office. Το 2016, οι ταινίες του είχαν απολαβές $7.5 εκατομμύρια στα παγκόσμια box office. Για την ερμηνεία του ως ο πυγμάχος Μοχάμεντ Άλι στην ταινία Ali (2001) και ως ο χρηματιστής Chris Gardner στην ταινία Το Κυνήγι της Ευτυχίας (2006), ο Σμιθ έλαβε υποψηφιότητα για το βραβείο Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου.