Χωρίς ρετούς η Ελένη Φουρέιρα - Η φωτογραφία "μαρτύρησε" το σημάδι στο πόδι της

Αυτό είναι το αληθινό της σώμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χωρίς ρετούς η Ελένη Φουρέιρα - Η φωτογραφία

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει χωρίς να έχει βάλει καθόλου ρετούς πάνω στο σώμα της, και μαρτυρά το σημάδι που έχει στο πόδι της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει ένα από τα πιο όμορφα και καλογυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz και έτσι δεν χρειάζεται να βάλει ούτε λίγο ρετούς στις φωτογραφίες προκειμένου να φανούν τέλειες.

Συνεχίζοντας λοιπόν τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη, η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε στο φακό με ένα μικροσκοπικό μπικίνι και προκάλεσε σωστό πανικό στα social media, ενώ είδαμε και το πολύ ξεχωριστό τατουάζ που έχει στο πόδι της.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα χωρίς ρετούς που "μαρτύρησε" το σημάδι στο πόδι της

Αυτά είναι τα μυστικά της Ελένης Φουρέιρα για κορμάρα

«Κάνω ποδήλατο ή spinning στο γυμναστήριο, σε συνδυασμό με crossfit, που με έχει βοηθήσει να αποκτήσω, εκτός από γράμμωση, και αντοχή. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς να γυμνάζομαι. Η άθληση μου προσφέρει απίστευτη ευεξία» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο People.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως κάνει 3 ημέρες την εβδομάδα στίβο, ενώ άλλες 3 ακολουθεί ένα πρόγραμμα γυμναστικής που περιλαμβάνει 20 λεπτά τρέξιμο και 4 σετ των 15 επαναλήψεων κοιλιακούς, ραχιαίους και καθίσματα.

Μακαρόνια με κιμά έχει στη δίαιτά της η Ελένη Φουρέιρα. Δείτε τι τρώει όλη μέρα και είναι σαν γαζέλα.

Αυτό είναι το μυστικό ρόφημα με κανέλα που είχε δώσει στην Ελένη Φουρέιρα η γιαγιά της

Η Ελένη Φουρέρια, μπορεί να αποφεύγει το αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι, αλλά δεν έχει μπει ποτέ στη διαδικασία να στερηθεί τροφές και γεύσεις. «Προσέχω, αλλά θα φάω τα πάντα με μέτρο. Ένα από τα διατροφικά μυστικά που μου έχει μάθει η γιαγιά μου είναι το ρόφημα κανέλας: Βράζω νερό και μετά το βάζω σε μια κανάτα μαζί με έξι ξυλάκια κανέλας. Το αφήνω να κρυώσει και το καταναλώνω σαν τσάι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Βοηθάει στην αποτοξίνωση, ενώ παράλληλα τονώνει τον οργανισμό», είχε εξομολογηθεί.