Έφυγε από την Αθήνα η Ελένη Φουρέιρα

Που πήγε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έφυγε από την Αθήνα η Ελένη Φουρέιρα

Από την Αθήνα πήρε την απόφαση να φύγει η Ελένη Φουρέιρα και να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές σε ένα από τα πιο αγαπημένα νησιά της Ελλάδας, μαζί με την παρέα της.

Η τραγουδίστρια έχει σταματήσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, θέλοντας να χαλαρώσει και να γεμίσει τις μπαταρίες της για την νέα χρονιά, η οποία θα είναι σίγουρα γεμάτη από καθημερινό "τρέξιμο", καθώς δεν πρόκειται να μας αφήσει χωρίς καμία επιτυχία.

Μέχρι τότε ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα πήρε τη βαλίτσα της, το όμορφο χαμόγελο της και ταξίδεψε στην πανέμορφη Κρήτη, μαζί με τους κολλητούς της φίλους.

Την αποκάλυψη έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από μια από τις παραλίες που επισκέφθηκαν για να κάνουν το μπάνιο τους.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι, δεν άργησαν πολύ και έσπευσαν να τις ευχηθούν να περάσει τέλεια!

Να σημειώσουμε πως στην προσωπική της ζωή δημοσίευμα τη θέλει να είναι σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή. Δείτε το εδώ.

Έτσι περνάει τις ημέρες της εκτός Αθήνας η Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα έχει κορμάρα και οι φωτογραφίες της με μπικίνι έχουν κάνει χαμό στο διαδίκτυο. Χθες, ωστόσο, ένα βίντεο που δημοσίευσε με πορτοκαλί μαγιό, έβαλε "φωτιά" .

Η τραγουδίστρια απολαμβάνει το καλοκαίρι της μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις, αφού θέλει να χαλαρώσει και να γεμίσει τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν η οποία θα είναι γεμάτη εκπλήξεις μουσικά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητα της και το βίντεο από την παραλία όπου έκανε τη βουτιά της, έβαλε "φωτιά" στο διαδίκτυο με τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν στα σχόλια.

Φορούσε ένα απίστευτο πορτοκαλί μπικίνι, τα μαλλιά της ήταν φυσικά, ενώ ακόμη και με τα γυαλιά της η ομορφιά της δεν κρυβόταν.

Με αυτό το βίντεο με το πορτοκαλί μπικίνι της Ελένη Φουρέιρα έβαλε "φωτιά" στο διαδίκτυο