Σοφία Καρβέλα: Full in love η κόρη της Άννας Βίσση - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

Ξετρελαμένη με τον σύζυγό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοφία Καρβέλα: Full in love η κόρη της Άννας Βίσση - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

Η αγαπημένη κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα, φαίνεται να είναι fulli in love με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά. Οι δυο τους συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους και έτσι η Σοφία Καρβέλα έβγαλε στη δημοσιότητα μία πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Το αγαπημένο ζευγάρι δείχνει να είναι αχώριστο φέτος το καλοκαίρι. Οι δυο τους άφησαν για λίγο τις ΗΠΑ, πήραν τα παιδιά τους και ήρθαν στην Ελλάδα, προκειμένου να δουν τους δικούς τους και να απολαύσουν το καλοκαίρι.

Κατά καιρούς, την έχουμε δει πολλές φορές να μοιράζεται με τους followers της αναρτήσεις με τα παιδιά ή τον σύζυγό της και μία από αυτές ήταν που είδαμε και θαυμάσαμε το θέαμα. Το story που έκανε τη δείχνει με τον Θανάση Πανουργιά και η ευτυχία της δεν μπορεί να κρυφτεί.

Αν αυτή η φωτογραφία είχε γίνει κανονικό post, πάντως, σίγουρα θα έκανε τους ακόλουθούς της να ενθουσιαστούν, συγκεντρώνοντας πολλές χιλιάδες likes. Και έτσι, όμως, είναι σίγουρο ότι η λήψη θα εκτιμήθηκε από το κοινό της.

Σοφία Καρβέλα σύζυγος

Μιας και είπαμε για την Άννα Βίσση, δείτε εδώ το εντυπωσιακό σπίτι της.

Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα σε Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα - «Με έπαιρνε στις 4 η ώρα και...»

Ένα άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στην ίδια και την κόρη της, Σοφία Καρβέλα, έκανε γνωστό η Άννα Βίσση για πρώτη φορά μπροστά σε όλους. Γιατί την έπαιρνε τηλέφωνο στις 4 το βράδυ;

Η Σοφία Καρβέλα βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές μαζί με την οικογένειά της και δεν μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία που έδωσε η Αννα Βίσση.

Εκεί και με αφορμή την επέτειο της κόρης της με τον σύζυγό της η Αννα Βίσση τους αφιέρωσε ένα τραγούδι και μοιράστηκε με το κοινό ένα άγνωστο περιστατικό από την περίοδο που η Σοφία Καρβέλα έβγαινε με τον Θανάση Πανουργιά.

«Όταν τα πρωτοφτιάξανε μέσα στην καψούρα και τον έρωτά τους σου λένε μάνα τραγουδίστρια έχω θα την κάνω ότι θέλω. Τσακώνονταν, ερωτεύονταν και με έπαιρναν από τη μέση του δρόμου και μου έλεγαν, τραγούδα μου τώρα το «Κανένας». Λέω «Σοφία μου κοιμάμαι είναι 4 ώρα» και μου απαντούσε «Είσαι μάνα μου ή δεν είσαι»… και το τραγουδούσα φυσικά. Το κακό είναι μετά πως εκεί που εγώ την είχα βρει μου το έκλειναν. Ούτε ευχαριστώ, ούτε τίποτα…», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

Στο τέλος φυσικά η Αννα Βίσση, δεν θα μπορούσε να μην αφιερώσει στο ζευγάρι το τραγούδι «Κανένας». Δείτε μητέρα και κόρη χωρίς μακιγιάζ στην παραλία.