Μπουράκ Χακί: Θα άφηνε την Τουρκία για τη Χαρά Παππά

Το είχε αποκαλύψει ο ίδιος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπουράκ Χακί: Θα άφηνε την Τουρκία για τη Χαρά Παππά

Μπορεί ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά να αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο είναι αλήθεια πως οι δυο τους έζησαν έναν πολύ μεγάλο έρωτα. Μάλιστα, σε δηλώσεις που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό ο Τούρκος ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως θα άφηνε την Τουρκία για χάρη της αγαπημένης του.

Το ζευγάρι είχε απασχολήσει τα μέσα την εποχή που το μοντέλο βρισκόταν στο GNTM και έτσι, ο ηθοποιός είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των ΚουΚου» για τη σχέση του με τη Χαρά Παππά.

Μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στο γάμο τους αλλά και στην κοινή τους ζωή, με τον ίδιο να τονίζει πόσο πολύ αγαπάει την αγαπημένη του.

Έτσι είχε αποκαλύψει ο Μπουράκ Χακί ότι θα άφηνε την Τουρκία για τη Χαρά Παππά

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για τον γάμο του με το μοντέλο και εκείνος αποφάσισε να μην απαντήσει ευθέως, αποκάλυψε ωστόσο ότι της έχει κάνει πρόταση γάμου, κάτι που άλλωστε είχε πει και στην οντισιόν της στο GNTM, η Χαρά Παππά.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν σκέφτεται να μετακομίσει στην Αθήνα και ο Μπουράκ Χακί του απαντά πως θα το σκεφτόταν μιας και είναι πολύ κοντά στην Κωνσταντινούπολη όπου μένει και μπορεί άνετα να κάνει τη δουλειά του, ενώ δείτε εδώ και το ταξίδι - αστραπή που είχε πραγματοποιήσει ο Μπουράκ Χακί στην Ελλάδα πριν τον χωρισμό του με τη Χαρά Παππά.

Χαρές στην οικογένεια του Μπουράκ Χακί μετά το χωρισμό με τη Χαρά Παππά

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά έκαναν γνωστό το χωρισμό τους, και πλέον όπως όλα δείχνουν, ο Τούρκος ηθοποιός γνώρισε ξανά τις χαρές στην οικογένειά του, κάτι που έκανε γνωστό με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο χωρισμός του ζευγαριού ήρθε σαν έκπληξη για το κοινό που περίμενε πώς και πώς να μάθε περισσότερες πληροφορίες γύρω από το γάμο που είχε προγραμματιστεί.

Οι δυο τους ωστόσο χώρισαν και έτσι, ο γάμος ματαιώθηκε, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά σχετικά με τη σχέση που έχουν διατηρήσει, με τον Μπουράκ Χακί να ξεκαθαρίζει μέσα από μία ανάρτησή στα ελληνικά πως εκτιμά βαθύτατα το μοντέλο.

Αυτές είναι οι χαρές που έχει στην οικογένειά του ο Μπουράκ Χακί

Χθες ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μερικές φωτογραφίες και βίντεο προκειμένου να ευχηθεί χρόνια πολλά στην αγαπημένη του αδερφή, η οποία έχει τα γενέθλιά της.

Μάλιστα, ο ηθοποιός βγήκε το βράδυ με την αδερφή του και τις φίλες της και γλέντησε.

Μπουράκ Χακί Χαρά Παππά χωρισμός