Μπουράκ Χακί: Το τελευταίο ταξίδι - αστραπή στην Ελλάδα πριν τον χωρισμό με τη Χαρά Παππά

Φωτογραφία από ελληνικό νησί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπουράκ Χακί: Το τελευταίο ταξίδι - αστραπή στην Ελλάδα πριν τον χωρισμό με τη Χαρά Παππά

Λίγες μέρες πριν χωρίσει οριστικά με την Χαρά Παππά, ο Μπουράκ Χακί άφησε την Τουρκία και πραγματοποίησε ένα ταξίδι - αστραπή στην Ελλάδα προκειμένου να δει την τότε αγαπημένη του. Ο ίδιος είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που το αποδεικνύει.

Ο Τούρκος ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και έτσι προσπαθεί καθημερινά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους, στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Έτσι, ο Μπουράκ Χακί είχε ανεβάσει στο Instagram μία φωτογραφία από τη Ρόδο, στις 22 Ιουνίου και λίγες μέρες αργότερα, δηλαδή στις 29 Ιουνίου, ανακοινώθηκε ο χωρισμός του με τη Χαρά Παππά.

Βέβαια να σημειώσουμε πως δεν είναι σίγουρο ότι το ζευγάρι χώρισε την εποχή που ο Μπουράκ Χακί ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές, αλλά οι αναρτήσεις στο Instagram, αυτό δείχνουν.

Μπουράκ Χακί: Απαντά στα ελληνικά για τη σχέση του με τη Χαρά Παππά

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μπουράκ Χακί θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να απαντήσει στα όσα λέγονται για τη σχέση του με την Χαρά Παππά και το αμφιλεγόμενο μήνυμα που έστειλε, με ένα μήνυμα στα ελληνικά.

Πρόσφατα, ο γνωστός Τούρκος ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και πολλοί θεώρησαν ότι η ανάρτηση αυτή είναι έμμεσο “καρφί” για την Χαρά Παππά - δείτε την εδώ.

Ωστόσο ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η ανάρτησή του δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την Χαρά Παππά, τονίζοντας ότι τη θεωρεί πολύ ταλαντούχα.

“Ανέφερα πριν μια εβδομάδα, στα γενέθλια της Χαράς ότι πιστεύω πως είναι το πιο ταλαντούχο κορίτσι! Θα έχει θέση στην καρδιά μου πάντα! Το χθεσινό μου story λοιπόν δεν έχει καμία σχέση με εκείνη!! Έχετε ένα ασφαλές καλοκαίρι”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπουράκ Χακί θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Μπουράκ Χακί Χαρά Παππά χωρισμός