Σία Κοσιώνη: Η πρώτη φωτογραφία από τη θάλασσα με τον Κώστα Μπακογιάννη βγήκε στη δημοσιότητα

Στα Χανιά μαζί με τον μικρό Δήμο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σία Κοσιώνη: Η πρώτη φωτογραφία από τη θάλασσα με τον Κώστα Μπακογιάννη βγήκε στη δημοσιότητα

Η Σία Κοσιώνη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την οικογένειά της και ήδη βγήκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες από τη θάλασσα, την οποία επισκέφθηκε μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο της, Δήμο.

Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να ξεφύγει για λίγο από την καθημερινότητα του και να επισκεφθεί τον τόπο καταγωγής του γνωστού πολιτικού, που δεν είναι άλλος από την Κρήτη.

Ο φακός τσάκωσε τη Σια Κοσιώνη στη θάλασσα με τον μικρό Δήμο, ενώ πριν από μερικές μέρες, είχε βγει στη δημοσιότητα μία φωτογραφία από την έξοδο της Σίας Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων - δείτε τη εδώ.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Σίας Κοσιώνη από τη θάλασσα με τον γιο της με τον Κώστα Μπακογιάννη

Σία Κοσιώνη γιος
Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Αυτό είναι το σπίτι που έγινε ο γάμος τους - Μοιάζει με κάστρο

Σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους και καλούς φίλους ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη το 2017. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα υπέροχο σπίτι που μοιάζει με κάστρο και ανήκει στην μητέρα του Δημάρχου Αθηναίων, Ντόρας.

Κουμπάροι στο γάμο ήταν μια καλή φίλη της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και η αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία. Οι πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο είχαν ανέβει στα social media.

Η Σία Κοσιώνη φορούσε ένα απλό λευκό μίντι φόρεμα, το οποίο είχε συνδυάσει με χρυσά πέδιλα, ενώ από την άλλη ο Κώστας Μπακογιάννης επέλεξε να φορέσει λευκό πουκάμισο και τζιν παντελόνι.

Μετά την τελετή, πραγματοποιήθηκε γλέντι στο χωριό Κλαυσί, παρουσία 65 καλεσμένων, στο μαγαζί «Το καφέ της χαράς». Το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Δείτε την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη που προκάλεσε την αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης σπίτι

Αυτό είναι το σπίτι της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Ωστόσο, αυτό που έκανε περισσότερη εντύπωση ήταν το μέρος που έγινε ο γάμος τους. Συγκεκριμένα, τον έκαναν στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι. Στην παρακάτω φωτογραφία μοιάζει με κάστρο, λόγω της αρχιτεκτονικής του, αλλά και του ότι είναι περιτρυγιρισμένο από δέντρα.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης γάμος