Έκανε γνωστά τα ευχάριστα η Αθηνά Οικονομάκου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε γνωστά τα ευχάριστα η Αθηνά Οικονομάκου

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό του καταστήματος της, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε γνωστά τα ευχάριστα νέα και μοίρασε χαρά στους διαδικτυακούς της φίλους που περίμεναν αυτή τη ανακοίνωση πως και πως.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι καθημερινά έχει για τους followers της, ένα σωρό αναρτήσεις και stories προκειμένου να τους κρατάει ενήμερους για όλες τις εξελίξεις από τις διακοπές της.

Το ίδιο ωστόσο κάνει και στις σελίδες των συλλογών της, Project Soma και Allover! Δείτε εδώ το κιμονό αξίας 210€ από τη συλλογή της που έχει ήδη ξεπουλήσει!

Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα που έκανε γνωστά η Αθηνά Οικονομάκου

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται και το Project Soma, έχει μοναδικές προσφορές σε επιλεγμένα κομμάτια. Έτσι χθες βράδυ ανέβασε ένα σχετικό story προκειμένου να το να ανακοινώσεις στις καταναλώτριες που θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους.

Αθηνά Οικονομάκου project Soma

98 ευρώ κάτω έπεσε η τιμή στο φόρεμα της Αθήνας Οικονομάκου

Σε απίστευτη τιμή θα βρεις ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα της Αθηνάς Οικονομάκου. Η τιμή του έπεσε 98 € κάτω και είναι η καλύτερη στιγμή για να το αγοράσεις αν είναι το αγαπημένο σου.

Η ηθοποιός στις καθημερινές εμφανίσεις της επιλέγει συνήθως να φοράει ρούχα από τη συλλογή «Project Soma» που έχει έχει σε συνεργασία με την Μαίρη Συνατσάκη - Η οποία να πούμε πως πρόσφατα μας έδειξε την κυτταρίτιδα που έχει στο σώμα της.

Ένα λοιπόν φόρεμα που θα βρεις στην καλοκαιρινή συλλογή και φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου στις διακοπές της είναι σε έκπτωση. Είναι maxi, αέρινο και έχει ανοιχτή πλάτη.

Το συγκεκριμένο φόρεμα θα το βρεις από 245 € τώρα μόνο με 147 €, δηλαδή η τιμή του έχει πέσει 98 € κάτω.

Αυτό είναι το φόρεμα που φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου και η τιμή του έπεσε στα 98 ευρώ κάτω

Με εξώπλατο τοπάκι 130 ευρώ η Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κύθνο μαζί με φίλους. Χθες βράδυ, σε έξοδο που έκανε στο νησί, επέλεξε να φορέσει ένα εξώπλατο τοπάκι, το οποίο είναι από τη συλλογή της, Project Soma και κοστίζει 130 ευρώ.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει απίστευτο στιλ και αυτό είναι κάτι που αποτυπώνεται και στις δύο συλλογές της. Κάθε κομμάτι είναι πολύ ξεχωριστό και δεν είναι τυχαίο που βγαίνουν πολύ γρήγορα sold out.

Έτσι, η χθεσινοβραδινή της εμφάνιση, ήταν κάτι παραπάνω από προσεγμένη. Το τοπάκι που επέλεξε, το συνδύασε με μία μίνι φούστα, ενώ τα μαλλιά της, τα κράτησε από το πρωί κοτσίδες, ένα look άκρως καλοκαιρινό και μοντέρνο.

Αυτό είναι το εξώπλατο τοπάκι της Αθηνάς Οικονομάκου που κοστίζει 130 ευρώ

Αθηνά Οικονομάκου project Soma