Αθηνά Οικονομάκου: Έφυγε από την Αθήνα χωρίς τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Πού πήγε η ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αθηνά Οικονομάκου: Έφυγε από την Αθήνα χωρίς τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει να απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές της διακοπές. Αυτή τη φορά ωστόσο, αποφάσισε να φύγει από την Αθήνα, χωρίς τον αγαπημένο της σύζυγο, Φίλιππο Μιχόπουλο, ο οποίος τη συνόδευε στις προηγούμενες διακοπές της.

Η πανέμορφη ηθοποιός έχει αποφασίσει να μην αφήσει ούτε ένα λεπτό από το φετινό καλοκαίρι της να πάει χαμένο και γι' αυτό το λόγο προσπαθεί να βρίσκεται διαρκώς σε κάποιον μαγευτικό προορισμό της χώρας μας.

Το καλοκαίρι της ξεκίνησε από το Γύθειο, όπου πήγε να επισκεφθεί τους γονείς της μαζί με την οικογένειά της, και στη συνέχεια προχώρησε στην Ελαφόνησο και γενικότερα στη νότια Πελοπόννησο.

Όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πριν από μερικές μέρες, ακύρωσε το ταξίδι της στη Μύκονο, καθώς ήθελε να κάνει κάτι πιο ήσυχο μαζί με τις φίλες της.

Έτσι, επέλεξε την πανέμορφη Κύθνο, όπου περνάει τις πιο μοναδικές στιγμές μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει ανεβάσει ένα σωρό στιγμιότυπα από το νέο της αυτό ταξίδι.

Αθηνά Οικονομάκου: Αγνώριστος ο Φίλιππος Μιχόπουλος - Νέα φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες η Αθηνά Οικονομάκου, με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έχει προκαλέσει απίστευτα σχόλια αφού ο σύζυγός της μοιάζει αγνώριστος!

Η Αθηνά Οικονομάκου εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει με την οικογένειά της τις καλοκαιρινές διακοπές κι ο Μιχόπουλος, όπως φαίνεται, εν όψη καλοκαιριού και ζέστης αποφάσισε να κόψει το μαλλί του! Κάτι που όπως θα δείτε και στην φωτογραφία παρακάτω τον έχει κάνει αγνώριστο!

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου είχε προκαλέσει ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς της φίλους με αυτή την φωτογραφία που ανέβασε!

Φίλιππος Μιχόπουλος κουρεύτηκε