Δούκισσα Νομικού: Πρώτη ανάρτηση μετά από μέρες

Τι ανέβασε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Πρώτη ανάρτηση μετά από μέρες

Μετά από αρκετές μέρες που έχει παραμείνει σιωπηλή, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όχι όμως από τις διακοπές ή από κάποια εμφάνισή της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βιώνει μερικές δύσκολες μέρες στην οικογένειά της, μιας και νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, έγινε γνωστό πως ο πατέρας του συζύγου της Δημήτρη, Σάββας Θεοδωρίδης, διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό και εισήχθη στην εντατική.

Ενώ λοιπόν η Δούκισσα Νομικού είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media, τις τελευταίες μέρες δεν έχει ανεβάσει τίποτα καινούργιο και οι διαδικτυακοί της φίλοι απορούν που βρίσκεται.

Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση που έκανε μετά από μέρες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η Δούκισσα Νομικού

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα Νομικού, έκανε repost μία ανάρτηση από το Μαζί για το Παιδί χωρίς να σχολιάσει τίποτα στο story που ανέβασε.

Δούκισσα Νομικού ανάρτηση

Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία της η Δούκισσα Νομικού

Με μια φωτογραφία που δημοσίευσε, η Δούκισσα Νομικού έκανε γνωστά μερικά πολύ ευχάριστα νέα για την συλλογή κοσμημάτων που σχεδιάζει η ίδια, εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Το μοντέλο - παρουσιάστρια μπορεί τα τελευταία χρόνια να απέχει από χώρο της παρουσίασης, ωστόσο, δεν γινόταν να μην δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Τα κοσμήματα της, μάλιστα είναι εμπνευσμένα από το γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Σήμερα λοιπόν, με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε ένα γεγονός που θα κάνει να χαρούν οι θαυμάστριες της πάρα πολύ.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τις διαδικτυακές της φίλες μια φωτογραφία της και αποκάλυψε πως έβαλαν -20% έκπτωση σε όλα τα μεταφορικά για όποια θέλει να κάνει τις αγορές της. Βέβαια, οι παραγγελίες θα εξυπηρετηθούν από την Δευτέρα 17 Αυγιούστου γιατί τα κορίτσια της - όπως έγραψε - είναι διακοπές. Δες εδώ το πιο φανταχτερό κολιέ που θα βρεις στη συλλογή της. Με την τιμή του θα... πάθεις.

Δούκισσα Νομικού κοσμήματα εκπτώσεις