Μαζί στη Λευκάδα Ασημίνα και Άννα του GNTM - Τις πιάσαμε στα "πράσα"

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαζί στη Λευκάδα Ασημίνα και Άννα του GNTM - Τις πιάσαμε στα

Η Ασημίνα και η Άννα ήταν δύο από τις παίκτριες του GNTM που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα στο παιχνίδι και όχι άδικα. Ο φακός του Youweekly.gr, τις έπιασε στα "πράσα" στις κοινές διακοπές τους στη Λευκάδα και σας έχουμε όλες τις αποκλειστικές φωτογραφίες!

Τα δύο μοντέλα συνεχίζουν να κάνουν παρέα και έξω από το σπίτι του GNTM και έτσι αποφάσισαν να περάσουν τον Δεκαπενταύγουστο σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Ιονίου.

Συγκεκριμένα, σήμερα βρέθηκαν στο Copla Beach Bar για να απολαύσουν το μπάνιο τους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του YouWeekly.gr, οι δυο τους ήταν πολύ ευδιάθετες και έβγαζαν φωτογραφία με όποιον τους το ζητούσε.

Εννοείται πως μαγνήτισαν τα βλέμματα στην παραλία με τις μοναδικές τους εμφανίσεις!

Ασημίνα Άννα Λευκάδα

Σε όχι και τόσο καλό mood βρίσκεται βέβαια μία συμπαίκτριά τους, η Μαρία Μιχαλοπούλου. Δείτε εδώ το δημόσιο ξέσπασμά της.

Από την Ασημίνα και την Άννα του GNTM στην Ξανθή Τζερεφού η οποία ποζάρει όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Η Ξανθή Τζερεφού, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, ανέβασε μία νέα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και η αλήθεια είναι ότι έτσι δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ! Το μοντέλο ποζάρει στο φακό με τα λευκά της εσώρουχα και προκαλεί σωστό πανικό!

Το κορίτσι αυτό κατάφερε να ξεχωρίσει στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων, τόσο με την εμφάνισή του όσο και με τον ξεχωριστό χαρακτήρα του. Από τη μέρα που αποχώρησε από το GNTM, το έριξε στη δουλειά και δείχνει καθημερινά πως κάνει αυτό που αγαπάει περισσότερο - το μόντελινγκ.

Στα social media, ανεβάζει πολύ συχνά στιγμιότυπα από τις φωτογραφίσεις της και τα σχόλια που συγκεντρώνει είναι τουλάχιστον αποθεωτικά.

Η πιο πρόσφατη ανάρτησή της, προκάλεσε χαμό στο Instagram, όπως και η φωτογραφία στην οποία πόζαρε τόπλες μέσα στην μπανιέρα!

Ξεχάστε την Ξανθή Τζερεφού του GNTM - Έγινε άλλος άνθρωπος

Η Ξανθή Τζερεφού ήταν το πρώτο plus size μοντέλο που είχε περάσει στον πρώτο κύκλο του GNTM! Τα χρόνια πέρασαν και είναι πλέον ώρα να ξεχάσετε αυτά που ξέρετε! Η Ξανθή αδυνάτισε πολύ και έχει γίνει άλλος άνθρωπος!

Η γλυκιά κοκκινομάλλα είχε καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις στο ριάλιτι μοντέλων. Μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, έδειξε ωστόσο τη λατρεία που έχει στο επάγγελμα, μέσα από τις δουλειές που έκλεισε μετά την αποχώρησή της από το GNTM.

Η Ξανθούλα δεν έχει σταματήσει να συνεργάζεται με εταιρείες και να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις πιο πρόσφατες δουλειές.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και πριν από λίγες μέρες, όταν πόζαρε με το μαγιό της χωρίς καθόλου φίλτρα, και φάνηκε η αληθινή εικόνα του σώματός της.

Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της έκανε και η Κάτια Ταραμπάνκο του GNTM. Δείτε τη εδώ και δε θα την αναγνωρίζετε!

TAGS