Παντελής Παντελίδης: Ρίγη συγκίνησης με τον αδερφό του - Τι συνέβη;

Ανατριχίλα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παντελής Παντελίδης: Ρίγη συγκίνησης με τον αδερφό του - Τι συνέβη;

Ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος, κατάφερε για ακόμα φορά να προκαλέσει ρίγη συγκίνησης σε όλους τους φανς του τραγουδιστή, συνεχίζοντας το έργο του αδερφού του με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Μπορεί ο κορυφαίος τραγουδιστής να έφυγε νωρίς, άφησε ωστόσο πίσω του την πιο όμορφη "κληρονομία" που δεν είναι άλλη από μία αγαπημένη οικογένεια που φροντίζει να κρατάει όσο περισσότερο μπορεί ζωντανή τη μνήμη του.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης έχει γίνει επίσης τραγουδιστής και από τη μεριά του, πολύ συχνά κάνει αναρτήσεις με τον αδερφό του. Μόλις χθες, ανέβασε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο στο οποίο ακούγεται ένα από τα κορυφαία τραγούδια του Παντελή Παντελίδη.

Έτσι προκάλεσε ρίγη συγκίνησης ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη

Συνεχίζοντας λοιπόν το έργο του, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με τον αδερφό του. Πέρα από τα φυσικά του χαρακτηριστικά, είναι σχεδόν συγκλονιστικό ότι οι δυο τους έχουν την ίδια χροιά στη φωνή τους.

Ακούστε το τραγούδι του Κωνσταντίνου Παντελίδη και θα καταλάβετε.

Ρίγη συγκίνησης με τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη - Η κίνηση που ανατρίχιασε

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος. Με μια κίνηση του, ανατρίχιασε τους διαδικτυακούς του φίλους. Τι συνέβη;

Η οικογένεια του, ακόμη και 4 χρόνια μετά τον ξαφνικό θάνατο του δεν τον ξεχνάει ούτε λεπτό. Όπως δεν τον ξεχνάνε ούτε και οι θαυμαστές του, αφού τα τραγούδια του συνεχίζουν να παίζονται μέχρι και σήμερα.

Ο Τριαντάφυλλος μάλιστα, όπως είχε κάνει γνωστό, αν το δεύτερο παιδάκι που περιμένει με την σύζυγό του είναι αγοράκι θα πάρει το όνομα του αείμνηστου αδερφού του. Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες μια κίνηση του προκάλεσε για ακόμη μια φορά ανατριχίλα και ρίγη συγκίνησης.

Αυτή είναι η κίνηση του αδερφού του Παντελή Παντελίδη που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Τριαντάφυλλος Παντελίδης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο του, όπου μαζί με την Πωλίνα Φιλίππου άκουγαν μια από τις επιτυχίες του Παντελή...

Μπορεί να πέρασε άσχημα, ωστόσο η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, έχει βρει το κουράγιο και χαμογελάει ξανά. Όλοι τους, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Τι θα συμβεί σε λίγο καιρό;